Setari Cookie-uri

Mastile naturale rasfatul tenului miresei

Fiecare ten are caracteristicile si problemele sale, astfel ca ingrijirea trebuie individualizata. Insa indiferent de necesitatile tenului fiecarei mirese exista un principiu universal: tratamentele sa fie cat mai putin toxice. Tocmai de aceea am optat pentru ingrijirea naturala a tenului, propunandu-va cateva masti foarte apreciate de cele care le-au folosit.

Mastile si cremele cu spirulina

Spirulina este cunoscuta ca fiind mai ales un supliment alimentar, insa putine sunt cele care au incercat efectele acesteia asupra tenului. Se poate folosi praf de spirulina dizolvat in apa (nu in alcool sau ulei) amestecat cu orice crema sau masca de fata si in felul acesta combinati produsele profesionale destinate tenului vostru cu spirulina. Pentru efecte si mai intense insa puteti folosi direct produsele ce contin extracte de spirulina.

Indiferent de forma sub care o folositi, spirulina prezinta efecte pozitive asupra tenului, reducand ridurile, hidratandu-l, calmand pielea si avand un efect antiiritant si antiinflamator, oxigeneaza celulele epidermice reintinerind aspectul pielii, regenereaza epiderma si redau stralucirea si sanatatea tenului.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.