Setari Cookie-uri

Trucuri speciale pentru un machiaj de mireasa perfect

Mireasa trebuie sa fie frumoasa, stralucitoare, cuceritoare, feminina, pur si simplu fascinanta. De fapt, asa ar trebui sa fie mereu, nu doar in ziua nuntii, cel putin in ochii sotului. Insa nu mai este o noutate faptul ca nimic nu e perfect si ca micile defecte ale imaginii pot fi mascate, de asemenea nu mai este un secret faptul ca frumusetea in viziunea oamenilor are cateva criterii comune.

3. Machiajul ochilor. Pentru ochii mici si ingusti se recomanda conturarea pleoapei suerioare cu un creion dermatografic inchis (maro inchis, negru, verde inchis, indigo) si lungirea coadei ochiului prin trasarea in continuare a unei linii usor ascendente. Pleoapa de jos nu va fi evidentiata, iar pe zona de contact dintre pleoape se va aplica un creion alb sau bej deschis. De asemenea genele se vor intoarce pentru mai mult volum. Acest machiaj ofera un aspect mai natural si inocent ochilor tai. Daca insa ai fata mica si ochii par prea mari, ii vom “micsora” aplicand un creion de culoare inchisa pe partea de contact a pleoapei. Daca ochii sunt mici in raport cu fata, atunci vom folosi prima varianta de mai sus, dar pleoapa inferioara trebuie sa aiba un machiaj accentuant. Aceast lucru va accentua forma ochilor, iar creionul alb va “continua” practic albul conjunctivei, rezultand un aspect “marit” al ochilor. Nu-ti machia strident ochii si tine cont de culoarea rochiei, nu de culoarea ochilor ( de exemplu, multe femei cu ochii albastri ii fardeaza tot cu albastru, ca sa fie mai evidentiati). Culoarea fardului trebuie sa fie in acord cu cea a ochilor, nu de aceeasi culoare. Puteti folosi si sclipici pentru un machiaj de vedeta.

Citește și:

4. Buze senzuale. Inainte de toate, se va flosi pentru conturul buzelor un creion de culoare apropiata cu acestea (daca vizati un machiaj natural) sau in ton cu rujul. Pentru buzele mici conturul va depasi marginea naturala a acestora, iar pentru cele prea voluminoase acesta va fi mai spre interior, dupa ce a fost mascata marginea naturala a buzelor cu fondul de ten. Se va aplica apoi un strugurel care sa inmoaie buzele si sa inlezneasca aplicarea rujului. Se aplica rujul, iar in final se aplica un gloss pana la conturul dorit al buzelor.

5. Sprancenele. Acestea trebuie sa nu fie foarte subtiri, insa nici prea groase. Sprancenele lungi sunt potrivite fetelor ovale sau lunguiete, insa pentru cele rotunde se recomanda scurtarea acestora pentru a nu oferi o linie orizontala care sa accentueze si mai mult caracterele fetei rotunde.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.