Setari Cookie-uri

Puterea fanteziilor erotice

Se spune ca principalul organ sexual feminin e creierul. Acolo incepe si se termina totul. Calea spre placere trece prin creier. De aceea atmosfera, contextul, starea emotionala, lipsa stresului influenteaza in mare masura succesul unei partide de sex. Insa intreaga poveste nu se termina aici.

Dupa cum precizam anterior, fanteziile sexuale sunt extreme de variate insa exista cateva topuri care aduna cele mai des intalnite fantezii din imaginarul feminin. Acestea sunt destul de controversate avand in vedere ca multe femei nu sunt dispuse sa recunoasca faptul ca viseaza cu ochii deschisi iar altele nu se regasesc in fanteziile de top. In aceste topuri se inscriu: sex cu o alta femeie, sex in grup, sex cu un necunoscut, sex in spatii publice, sex cu influente S&M, sex cu diferite personalitati ale momentului si problematica fantezia e violului.

Iar acum, dupa ce am atins fara intentie probabil vreun record al numarului de utilizari al cuvantului sex in aceeasi fraza, va intreb pe voi: carei fantezii sexuale ati cazut victime?Va ajuta acestea sa atingeti mult doritul orgasm? Ati avut curajul sa le puneti in practica?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.