Setari Cookie-uri

Ce accesorii sa alegi pentru a fi cea mai frumoasa mireasa

Rochia de mireasa este poate elementul principal in ceea ce priveste frumusetea, eleganta si feminitatea miresei, insa accesoriile potrivite pot face minuni chiar daca nu ai reusit sa-ti achizitionezi rochita visurilor tale. Nu intotdeauna miresele isi permit rochita la care au visat, insa o alta rochita asemanatoare dar foarte bine accesorizata le poate conferi un loock mistic.

Rochia de mireasa este poate elementul principal in ceea ce priveste frumusetea, eleganta si feminitatea miresei, insa accesoriile potrivite pot face minuni chiar daca nu ai reusit sa-ti achizitionezi rochita visurilor tale. Nu intotdeauna miresele isi permit rochita la care au visat, insa o alta rochita asemanatoare dar foarte bine accesorizata le poate conferi un look mistic.

Surpriza de sub rochita

accesorii mireasa Desigur, aceasta surpriza nu este chiar pentru invitati, acestia putand banui doar in momentul scoaterii jartierei ce accesorii ai ales pentru prima noapte de dragoste ca sotie, dar frumoasa supriza este dedicata in special mirelui. Iata ce elemente sunt importante:
- dresurile - acestea pot avea culoarea piciorului sau culoarea rochiei, insa musai trebuie sa fie cu banda sau portjartiere. Iti recomandam sa mizezi pe dantela, este foarte feminina si nu face parte din elementele lenjeriei de zi cu zi.
- Lenjeria intima – iti recomandam doua piese, chilotei din dantela, cat se poate de sexy, iar sutienul asortat, care poate fi cu push up (confera sanilor si decolteului rochiei un aspect foarte sexy si feminin). Poti pleda pentru modele contrastante, spre exemplu broderie de trandafiri roz pe dantela alba, caci oricum nu vor transpare prin rochita.

Citește și:

Pantofii colorati

Pantofii nu trebuie sa aiba in mod obligatoriu culoarea rochiei de mireasa. Ei pot fi asortati cu alte elemente, accesorii sau florile din buchet, machiajul etc. Spre exemplu pantofi mov la o rochie in culoarea untului, asortati cu bijuterii florale in aceeasi nuanta si florile din buchet, sau pantofi in nunate de verde inchis cu bej, pantofi roz potriviti unei rochii albe sti printesa, cu rochie fusta foarte voluminoasa si asa mai departe.

Ce alegem pentru par: flori sau diadema?

Aceasta alegere este depdendenta de foarte multi factori: daca tema rochietei tale de mireasa este florala (adica prezinta cateva flori pe ea) poti opta pentru flori in par, dar daca este foarte eleganta ori prea incarcata (de exemplu o rochie de mireasa cu foarte multa dantela) atunci mai potrivita ar fi diadema pentru a nu-ti incarca prea mult imaginea. Desigur, diademele sunt si ele de diverse forme si dimensiuni, insa cel mai bine este sa le probezi pentru a te asigura care iti vine cel mai bine. Diadema si coafura se aleg si in functie de forma fetei, astfel incat sa o alungeasca sau, din contra, sa o micsoreze pentru ca rezultatul final sa fie unul armonios.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.