Setari Cookie-uri

Ce accesorii sa alegi pentru a fi cea mai frumoasa mireasa

Rochia de mireasa este poate elementul principal in ceea ce priveste frumusetea, eleganta si feminitatea miresei, insa accesoriile potrivite pot face minuni chiar daca nu ai reusit sa-ti achizitionezi rochita visurilor tale. Nu intotdeauna miresele isi permit rochita la care au visat, insa o alta rochita asemanatoare dar foarte bine accesorizata le poate conferi un loock mistic.

Voalul

Alegerea voalului se face fie in momentul cumpararii rochiei de mireasa, fie dupa acest moment, insa niciodata inainte. Voalul trebuie asortat rochiei, astfel poate avea perle, cristale, dantela, margine sidefata, poate fi alb, in culoarea untului si asa mai departe. Asezarea volalului trebuie potrivita coafurii, dar si rochiei. O rochie stil sirena sau deloc voluminoasa nu se asorteaza decat cu un voal la fel de elegant, in cel mult doua straturi si foarte lung, asezat chiar in stil indian. O rochie cu crinolina insa poate asorta un voal asezat in mai multe randuri, in valuri, mai lung sau mai scurt, dupa cum ti se potriveste. Probeaza mai multe voaluri si modalitati de aranjare pentru a te convinge care se aroteaza cel mai bine, de aceea recomandat este sa achizitionezi volaul in aceeasi zi in care ai cumparat si rochia de mireasa.

Citește și:

Bijuteriile

Cele mai frumoase bijuterii pentru rochiile incarcate, cu model din dantela sau cele foarte elegante sunt perlele, in ciuda tuturor superstitiilor. Desigur, unei rochii extravagante se potrivesc bijuteriile fanteziste, iar unei nunti moderne bujuteriile stralucitoare, impunatoare, cu elemente ultramoderne. Insa marimea bijuteriilor si stralucirea acestora trebuie alese astfel incat sa se potriveasca culorii rochiei, dar si pielii, lungimii gatului, frumusetii umerilor si a decolteului, delicateti bratelor, asortate coafurii, dar si florilor din buchet daca este cazul si asa mai departe. Poate ca ultimele accesorii pe care le achizitionati ar trebui sa fie bijuteriile, asortarea acestora fiind deosebit de pretentioasa.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.