Setari Cookie-uri

Manichiura miresei intre extravagant si elegant

Ingrijirea a reprezentat intotdeauna o carte de vizita a fiecarei femei, dincolo de imagine si vestimentatie. Astfel mainile catifelate, parul sanatos, pielea fina si un zambet de portelan vor face intotdeauna nota frumoasa oricarei tinute.

Ingrijirea a reprezentat intotdeauna o carte de vizita a fiecarei femei, dincolo de imagine si vestimentatie. Astfel mainile catifelate, parul sanatos, pielea fina si un zambet de portelan vor face intotdeauna nota frumoasa oricarei tinute.

Alaturi de alte detalii, o mireasa trebuie sa isi ingrijeasca atent manichiura si pedichiura. Insa nu-i deloc usor sa alegi pentru ziua nuntii o manichiura potrivita atat pentru un astfel de eveniment, cat si pentru degetele tale.

O manichiura frumoasa incepe cu ingrijirea

Se spune ca cele mai potrivite unghii sunt cele naturale. De aceea este indicat sa incercati sa va ingrijiti unghiile astfel incat sa le intariti si sa le preveniti exfolierea. Atunci cand unghiile se rup usor problema este in alimentatie, probabil aveti o lipsa de vitamine, calciu sau siliciu. De aceea se recomanda sa mancati mai multe lactate, fructe, fructe de mare si alune sau susn ori fistic, nuci etc.

Citește și:

Daca unghiile se rup din cauza exfolierii, atunci ar trebui sa le faceti un tratament de hidratare. Unul foarte simplu consta in incalzirea a 2-3 linguri de ulei de masline peste care adaugati zeaza de la cateva felii de lamaie. Apoi va introduceti unghiile in uleiul usor fierbinte (il puneti intr-o ceasca pentru a va fi mai usor) si lasati uleiul sa actioneze 5 minute. Ca clatiti apoi mainile si stergeti unghiile in directia de crestere cu acetona.

Ce manichiura este potrivita miresei?

Chiar daca anumite modele de manichiura sunt in trend, aceasta nu inseamna ca sunt potrivite oricui. Forma unghiilor, culoarea si lungimea acestora se alege in functie de forma mainii si a degetelor.

Asadar, pentru degetele scurte, dar subtiri, sunt potrivite unghiile lungi si rotunjite in varf.

Pentru degetele scurte, dar groase sunt potrivite unghiile lungi taiate patratos.

Citește și:

Daca degetele sunt lungi, dar subtiri nu se recomanda unghiile prea lungi fiindca lungesc si mai mult degetele, dans un aspect de arahnodactilie (degete ca piciorusele de paianjen).

Daca degetele sunt lungi si potrivite ca grosime sau groase, atunci sunt potrivite unghiile lungi, taiate rotunjit, respectiv patratos.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.