Setari Cookie-uri

Manichiura miresei intre extravagant si elegant

Ingrijirea a reprezentat intotdeauna o carte de vizita a fiecarei femei, dincolo de imagine si vestimentatie. Astfel mainile catifelate, parul sanatos, pielea fina si un zambet de portelan vor face intotdeauna nota frumoasa oricarei tinute.

In privinta culorilor, unghiile prea incarcate nu confera un aspect frumos fiindca ies ele in evidenta, iar rolul manichiurii este tocmai invers: acela de a evidentia furmusetea mainii. Daca doriti unghiile pictate, se rcomanda ca fondul pe care se aplica pictura sa prezinte o singura culoare sau sa pictati o singura unghie, cum este cea de la degetul inelar.

Cea mai potrivita manichiura pentru ziua nuntii este cea frantuzeasca, careia ii puteti aplica un stras sau mai multe, eventual tot pe degetul inelar, pentru a nu incarca prea mult unghiile. Optati pentru strasuri sau picturi in ton cu nuantele nuntii.

O manichiura extravaganta poate fi de asemenea potrivita miresi, insa daca tema nuntii este pe masura cu nu este o nunta clasica. Astfel o nunta Vintage, pe malul marii, stil zen sau Hawaiana va necesita desigur detalii speciale si in privinta manichiurii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.