Setari Cookie-uri

Secrete exotice pentru un par de mireasa irezistibil

Cliche-ul bad hair day este mai mult decat adevarat pentru orice femeie. Sa nu te simti bine cu tunsoarea, stilul sau luciul parului tau iti afecteaza nu numai infatisarea, ci si moralul.

PENTRU PAR CU FIRUL GROS – Bateti doua oua si masati-va parul cu ele. Spalati-l dupa 10 minute (ajuta si la cresterea mai rapida a parului). Puneti mai multe frunze de telina in blender si apoi masati-va scalpel cu ele. Lasati sa actioneze 15 minute, apoi spalati.

PENTRU PAR FARA VOLUM – Aloe vera, cunoscuta in Indonezia sub denumirea de “limba aligatorului” este binecunoscuta in intreaga Asie pentru efectele ei benefice. Frunzele spinoase ale acestei plante contin o seva racoritoare, care este un elixir pentru durerile de cap. Mai precis, acest extract contine tannin care are efect antiinflamator si saponin – un emulgator natural. Taiati o frunza de aloe vera cu cutitul pentru a da de sucul lipicios. Masati-va scalpel cu acel suc. Ingredientele active ale plantei vor stimula foliculii si astfel veti obtine un par usor, insa plin de volum.

Citește și:

PENTRU MATREATA – amestecati un pumn de frunze de menta pisate in balsam si lasati pe par circa 20 de minute.

Sfat pentru un par frumos aranjat si parfumat – Iasomia joaca un rol extrem de important in ritualurile de frumusete din Asia intreaga. In Tailanda si Indonezia, florile de iasomie sunt purtate in par in ziua nuntii. Acest tip de decorare a parului este des intalnita la femeile maritate din Java, in timp ce la femeile nemaritate decorarea parului se face cu frunze de pandanus (orice tip de floare este evitata pana in ziua nuntii).

Puteti sa incercati si voi sa va decorati parul cu cateva flori de iasomie – nu numai ca parul va mirosi frumos, dar coafura va avea si un aer exotic (florile le puteti insera in agrafe de culoarea parului dumneavoastra, pentru mai multa naturalete).

Un articol de Alexandra IoanSursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Ce ii determina pe barbati sa insele?
Increderea in relatie
Cum reactionezi cand descoperi ca te insala?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.