Setari Cookie-uri

Coafuri romantice pentru a-l cuceri definitiv!

Stilul anilor '70 si-a pus amprenta prin coafurile cu volum in stil afro, influentele masculine sunt reflectate in parul scurt si stilul punk, iar stilul minimalist a fost evidentiat printr-un look perfect definit. In sezonul de primavara-vara 2011, in materie de coafuri si tunsori predomina urmtoarele tendinte: look-ul New garconne, look-ul Young & undone, Lumina, tendinta Passionista.

Tendinta 1: Look-ul NEW GARCONNE

Tendinta 1: Look-ul NEW GARCONNE

Trendul masculin al acestui sezon evidentiat prin coafurile baietesti, isi are originea la Paris, in anii 1920, cand lookul “Le Garçonne” era foarte modern. In acest sezon, coafurile din prezentarile Balenciaga, Jean Paul Gaultier si Balmain au evidentiat un par tuns scurt si ciufulit.

In show-ul Balmain, Sam McKnight a optat pentru un stil baietesc, cu parul tuns scurt, lejer, usor ciufulit, care crea o senzatie de eliberare. Pentru Balenciaga, castingul ce a avut loc in plina strada a reunit o multime de modele nonconformiste, unele din ele cu coafori in stil Mohican. Aspectul masculin nu trebuie sa fie neaparat dur – in prezentarea Chanel, parul scurt, purtat cu carare intr-o parte a fost chic si elegant. Acest look s-a regasit si in prezentarea Gucci, insa cu o influenta a stilului anilor ‘70, in timp ce DSquared a imbinat stilul masculin cu cel feminin prin carari adanci si cocuri-funda realizate la spate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.