Setari Cookie-uri

Coafuri romantice pentru a-l cuceri definitiv!

Stilul anilor '70 si-a pus amprenta prin coafurile cu volum in stil afro, influentele masculine sunt reflectate in parul scurt si stilul punk, iar stilul minimalist a fost evidentiat printr-un look perfect definit. In sezonul de primavara-vara 2011, in materie de coafuri si tunsori predomina urmtoarele tendinte: look-ul New garconne, look-ul Young & undone, Lumina, tendinta Passionista.

Ce se poarta in 2011 in materie de coafuri?

Ce se poarta in 2011 in materie de coafuri?

Moda si coafurile au o legatura atat de stransa, incat este imposibil sa le separi: hainele inspira coafurile, iar acestea din urma completeaza look-ul. Este evident astfel ca tendintele modei vor influenta in fiecare sezon tendintele in coafura.

Stilul anilor ‘70 si-a pus amprenta prin coafurile cu volum in stil afro, vazute in show-ul Marc by Marc Jacobs, prin buclele din colectiile Blumarine si Etro si cocurile chic din show-ul Louis Vuitton. Hedonismul caracteristic acelei perioade a fost evidentiat in colectia Marc by Marc Jacobs pentru Louis Vuitton, care si-a dorit un aspect final “supra-stilizat”.

Influentele masculine sunt reflectate in parul scurt si stilul punk din prezentarea Balenciaga, sau in cararea intr-o parte regasita in colectiile Viktor & Rolf, Gucci, Chanel si DSquared. “Fetele se joaca de-a baietii” a spus Sam McKnight, ambasadorul international Pantene Pro-V, referindu-se la aceasta atitudine dura ca fiind un nou trend.

Citește și:

Stilul minimalist din prezentarile DKNY si Narciso Rodriguez a fost evidentiat printr-un look perfect definit. “Este minimalist, dar nu in stilul anilor ‘90”, a precizat Eugene Souleiman, directorul global de creatie Wella Professionals. “Este mai matasos, mai realist, aproape supranatural, definit prin delicatete si disciplina”. Nu este doar un par drept, precizeaza Sam McKnight, ambasadorul international Pantene Pro-V, care a creat o coafura moderna, minimalista, asemanatoare cu cea a atletilor, asa cum am vazut in prezentarile Brioni si Chanel, unde coada lunga a adus un element de structura lineara parului.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.