Setari Cookie-uri

5 sfaturi de beauty pentru mirese

Pentru a arata perfect in ziua nuntii, trebuie sa incepi un tratament de infrumusetare cu cateva luni inainte de marele eveniment. Un ten frumos si o piele stralucitoare sunt rezultatul unei munci de durata.

O mireasa frumoasa este o mireasa fericita. Se spune ca frumusetea ca frumusetea este promisiunea fericirii. Vrei sa impresionezi in ziua nuntii? Atunci realizeaza-ti propriul program de ingrijire, pe care trebuie sa il respecti.

5 sfaturi de beauty pentru mirese

Sfaturi de beauty pentru mirese

1. Bea suficienta apa

Apa este cheia catre o piele sanatoasa si stralucitoare. Pentru a avea o piele fina si catifelata in ziua nuntii, incepe sa bei aproximativ 8 pahare de apa zilnic.

2. Cauta produsele care se potrivesc tenului tau

Daca ai un ten cu probleme, atunci inseamna ca nu folosesti produsele potrivite. Mergi la un dermatolog si cere-i sa iti faca o analiza amanuntita a tenului pentru a iti da seama care sunt problemele pe care le ai.

In ceea ce priveste produsele de machiaj, incearca sa le folosesti pe cele minerale deoarece nu sunt daunatoare tenului.

3. Gaseste make-up artistul potrivit

Sfaturi de beauty pentru mirese

Citește și:

Machiajul este cel care ne contureaza tenul, care ne ascunde defectele si ne pune in evidenta tinuta. Incearca sa mergi la mai multe sedinte de machiaj pentru a iti da seama daca make-up artistul iti intelege specificatiile si stie cum sa te puna in valoare.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.