Setari Cookie-uri

5 sfaturi de beauty pentru mirese

Pentru a arata perfect in ziua nuntii, trebuie sa incepi un tratament de infrumusetare cu cateva luni inainte de marele eveniment. Un ten frumos si o piele stralucitoare sunt rezultatul unei munci de durata.

4. Exfolierea este un pas esential pentru un ten perfect

Aminteste-ti de faptul ca toti oamenii te vor analiza in ziua nuntii, asa ca incearca sa ai grija de tine. Exfoliantul indeparteaza toate celulele moarte de pe ten, curatand in profunzime pielea. Cumpara un scrub si foloseste-l o data pe saptamana. Nu te limita doar la zona fetei, ci maseaza-ti intregul corp.

Sfaturi de beauty pentru mirese

Daca esti adepta produselor naturiste, iti poti realiza propriul exfoliant chiar la tine acasa. Ai nevoie doua linguri de malai, o lingura de miere si una de iaurt. Maseaza intregul corp, executand miscari circulare, apoi clateste cu apa calduta.

5. Nu uita de manichiura

Mainile sunt cartea noastra de vizita. Manichiura din ziua nuntii trebuie sa fie una cat mai discreta: un model simplu, intr-o nuanta nude. Unghiile nu trebuie sa fie nici mari, insa nici foarte scurte, ci potrivite.
Sfat: La lacurile de unghii nu alege nuante puternice si nici nuante de alb. Renunta la modele sau la unghiile false si sub nicio forma nu iti aplica strasuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.