Setari Cookie-uri

Machiajul de Mireasa in vara 2013

Afla care sunt tendintele acestei veri in materie de make-up

Tendintele din acest sezon sunt menite sa avantajeze orice mireasa, indiferent de fizionomie si personalitate. Exista optiuni atat pentru miresele indraznete, cat si pentru cele care nu sunt obisnuite sa poarte machiaj.

Machiajul preferat de catre mirese este machiajul transparent. Ramane alegerea principala a mireselor de pretutindeni. Are aceeasi trasatura definitorie, si anume, obtinerea unui aspect lipsit de imperfectiuni, cu o piele neteda si luminoasa. Dar tendintele ne indruma spre conturarea fetei cu pudra bronzanta si iluminarea structurii osoase cu pudre irizate pentru un aspect fresh.

Se recomanda utilizarea tonurilor de roz, piersica, bej, sprancene groase, bine definite, iar pentru buze nuante de piersica sau ruj nude. Acest machiaj este indicat mireselor cu pielea sanatoasa, o structura osoasa buna, mireselor cu o varsta inaintata sau celor care nu se machiaza de obicei si nu doresc sa atraga atentia.

Citește și:

O alta tendinta este accentuarea unui singur element, o trasatura, o calitate, fie ca este vorba de ochi, buze sau pometi.

Daca dorim accentuarea ochilor, indicate sunt fardurile sidefate sau irizate in tonuri de auriu, corai, caramel sau, chiar culoarea anului 2013, verde-smarald. Miresele nonconformiste isi pot accentua ochii cu eyeliner colorat albastru, fucsia sau violet.

Sursa foto: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.