Setari Cookie-uri

Machiajul de Mireasa in vara 2013

Afla care sunt tendintele acestei veri in materie de make-up

In tara noastra, miresele solicita foarte des "smokey eyes", desi este un machiaj de seara potrivit mai degraba altor evenimente, iar contrastul dintre machiajul inchis si albul rochiei este foarte puternic.

Daca mireasa considera ca machiajul "smokey eyes" este cel care o va avantaja cel mai bine, se poate realiza varianta mai "soft", cu tonuri de maro, bronz, caramiziu sau pasteluri de lila, menta sau oranj. Fardurile trebuie sa fie foarte bine estompate, iar buzele si obrajii se machiaza cat mai natural.

Un machiaj plin de eleganta ramane insa cel transparent, in care ochii sunt accentuati cu o linie foarte groasa de tus.

Genele false lungi sunt o alta tendinta a acestui sezon. Ele se pot aplica atunci cand accentul cade pe ochi, pentru a-i contura mai bine, cand accentul cade pe buze, iar la nivelul ochilor se traseaza o linie subtire de tus sau in machiajele de inspiratie retro si "twiggy-style".

Citește și:

Daca se alege accentuarea buzelor, recomandam utilizarea rujurilor mate, intense, in nuante de rosu, fucsia sau corai.

Dupa cum am mentionat la inceputul articolului, personalitatea are un rol hotarator in alegerea machiajului si este foarte important pentru o mireasa sa poarte doar culorile cu care se simte confortabil. Nu este indicat sa facem experimente in ziua nuntii, dar trebuie sa facem probe de machiaj pentru a fi sigure ca acesta ne va avantaja si ne va completa look-ul.

Autor: DANIELA BLENOVICI- make-up artist si trainer Beauty One - Scoala de cosmetica si machiaj profesional

Sursa foto prima pagina: DepositPhotos.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.