Setari Cookie-uri

Tratament de infrumusetare inainte de nunta

Afla cum sa arati cat mai bine in ziua nuntii!

Orice mireasa vrea sa arate impecabil in ziua nuntii, iar pregatirile incep cu aproximativ un an inainte atat in ceea ce priveste organizarea nuntii cat si in ceea ce priveste infatisarea viitoarei mirese.
Astazi am sa iti dau cateva sfaturi in ceea ce priveste tratamentul de infrumusetare inainte de nunta pe care trebuie musai sa il faci cu ceva timp inainte.

Incepe prin ingrijirea siluetei, incearca sa iti schimbi un pic stilul de viata si sa mananci mai sanatos, sa faci miscare, astfel ca pana la nunta sa ai un trup de invidiat, iar rochia de mireasa sa iti vina ca turnata.

De ce iti spun sa incepi acest ritual cu cateva luni inainte? pentru ca nu vei reusi sa ajungi la rezultatele dorite in doar cateva saptamani, vorba romanului "porcul nu se ingrasa in ajun".

foto femeie tanara si frumoasa sursa shutterstock

Odata ce ai inceput acest ritual de detoxifiere si imbunatatire a stilului de viata, pielea ta va deveni mai supla si va capata un aspect cat mai sanatos, iar tu o sa te simti mult mai bine.

Citește și:

Desigur ca pentru asta vei fi nevoita sa hidratezi pielea in profunzime, si asta vei face cu ajutorul cremelor puternic hidratante, uleiuri naturale si tratamentelor home-made pentru ingrijirea pielii.


Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.