Setari Cookie-uri

Tratament de infrumusetare inainte de nunta

Afla cum sa arati cat mai bine in ziua nuntii!

Inainte de hidratare, trebuie sa exfoliezi pielea cu un gomaj pe care te sfatuiesc sa il prepari singura: razuie o portocala sau o lamaie si amesteca coaja rasa cu zatul de la cafeaua de dimineata. Adauga o lingura de ulei de masline si o lingura de sare de mare. Amesteca bine si lasa compozitia la macerat pana seara. Foloseste-l pe intreaga suprafata a corpului si vei simti imediat pielea curata si catifelata. Nu utiliza acest tratament mai mult de 2 ori pe saptamana.

Cu doua luni inainte de marele eveniment, trebuie sa acorzi o atentie deosebita tenului tau. In poze trebuie sa arati impecabil pentru ca vor fi amintiri la care te vei uita cu drag si peste zeci de ani.

Asa ca, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa mergi la un salon de cosmetica pentru un tratament de curatare a tenului. Tratamentul presupune curatarea porilor, indepartarea comedoanelor si a punctelor negre. Apoi se aplica o masca pentru inchiderea porilor si la final vei avea parte de un masaj cu ulei hidratant.

Citește și:

Pana la nuna iti poti intretine tenul acasa, cu ajutorul mastilor hidratante home-made pe care le poti prepara foarte usor mai ales ca este sezonul fructelor proaspete. De exemplu poti amesteca o banana cu o jumatate de zeama de lamaie si o lasi sa actioneze timp de 20 de minute dupa care clatesti cu apa calda. Aceasta masca iti va reduce excesul de sebum si va hidrata pielea in acelasi timp.

De asemenea, poti pasa cateva caise bine coapte si le poti amesteca cu o lingura de smantana. Lasa compozitia sa actioneze timp de 30 de minute, iar tenul tau va straluci. Clateste apoi cu apa calda.

Zilnic trebuie sa ai grija de tenul tau si sa te speli cu o lotiune de curatare atat dimineata cat si seara. Pe timpul zilei, foloseste o crema hidratanta si evita lotiunile prea grase.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.