Setari Cookie-uri

Video: Machiaj de mireasa superb

Machiajul de mireasa este unul dintre cele mai complexe pentru ca acesta trebuie sa reziste atat pe timpul zilei cat si seara la petrecere, iar fotografiile de nunta sa iasa impecabile. Daca nu vrei sa apelezi la un specialist, am pregatit un tutorial care sa iti arate cum iti poti face singura machiajul pentru ziua cea mare.

In ziua nuntii trebuie sa arati perfect din crestetul capului pana in varful degetului mic de la picior, doar o data te mariti, o data esti precum o printesa asa ca vei fi analizata de catre fiecare invitat in parte.

Ritualul de infrumusetare pentru ziua nuntii incepe cu aproximativ un an inainte cand ne interesam de cea mai buna dieta, ne imprietenim cu sala de sport ca sa aratam cat mai bine, saloanele de infrumusetare devin o a doua casa pentru noi unde ne rasfatam tenul si tot asa pentru a arata impecabil in ziua nuntii.

Pe ultima suta de metrii ne interesam de cel mai bun salon din oras unde ar trebui sa ne aranjam astfel incat sa avem un look impresionant care sa dureze cat mai mult.

foto mireasa sursa shutterstock

Ei bine, rochia de mireasa este gata, pantofeii numai buni de topait, gentuta pregatita si toate accesoriile asezate frumos pe masuta ca sa fim sigure ca nu uitam nimic.

Citește și:

A venit momentul sa ne infumusetam, sa ne pregatim pentru cea mai frumoasa si mai asteptat zi a vietii noastre. Sa incepem cu machiajul de data aceasta si promit sa revin si cu un model de coafura superb.

Avem nevoie de:

- o baza pentru machiaj

- un anticearcan

- un fond de ten

- o pudra pulbere

- o pudra autobronzanta

- un blush roz

- un fard iluminator, unul argintiu, unul maro inchis

- un contur negru pentru ochi

- un rimel

- gene false

- cateva pensule pentru machiaj

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.