Setari Cookie-uri

Video: Machiaj de mireasa superb

Machiajul de mireasa este unul dintre cele mai complexe pentru ca acesta trebuie sa reziste atat pe timpul zilei cat si seara la petrecere, iar fotografiile de nunta sa iasa impecabile. Daca nu vrei sa apelezi la un specialist, am pregatit un tutorial care sa iti arate cum iti poti face singura machiajul pentru ziua cea mare.

Daca am pregatit toate aceste "ingrediente" pentru un machiaj perfect, sa trecem la treaba:

Dupa ce am curatat tenul astfel incat sa nu mai existe nici urma de impuritati putem aplica cu grija baza de machiaj.

In zona ochilor putem aplica o crema speciala pentru conturul acestora.

Incepem prin machiajul ochilor, mai exact prin iluminarea coltului interior pentru a creea efectul de luminozitate cu ajutorul unui fard iluminator.

Continuam cu fardul auriu pe care il imbinam cu cel iluminator pentru un efect spectaculos, iar catre coltul exterior al ochiului aplicam fardul mai inchis la culoare.

Acum putem aplica conturul negru al ochilor cu ajutorul unei pensule speciale astfel incat sa ajungem pana in coltul interior al ochiului.

Dupa ce am aplicat si conturul pentru ochi putem apela la genele false pe care avem grija sa le lipim asa cum trebuie. Dupa ce lipiciul se usuca complet revenim cu un pic de contur pentru ochi astfel incat sa nu se vada nicio urma de lipici.

Citește și:

Abia acum putem aplica fondul de ten cu ajutorul unei pensule speciale, pudra pulbere si evidentiem pometii cu ajutorul pudrei autobronzante si al blush-ului roz.

Ultimele doua lucruri esentiale: rimelul si rujul pe care le aplicam cu grija.

Pentru mai multe detalii puteti viziona clipul de mai jos.

Sursa video: YouTube.com

foto prima pagina mireasa frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.