Setari Cookie-uri

Video: Coafura Fluture pas cu pas

O coafura de mireasa spectaculoasa pe care sa o realizezi chiar tu!

Pentru ziua nuntii cu siguranta vrei o coafura speciala care sa se potriveasca rochiei de mireasa si tinutei tale din cea mai importanta zi a vietii tale. Daca nu te-ai hotarat ce coafura sa alegi pentru aceasta zi importanta noi iti propunem una de efect pe care o poti realiza cu ajutorul unei prietene daca nu vrei sa apelezi la un specialist.

In acest fel poti alege sa iti faci aceasta coafura de cate ori doresti pentru a fi convinsa ca este ceea ce iti doresti pentru ziua nuntii.

Prima parte

Incepe din partea de sus si impleteste o coada de peste. Ca sa iti fie mai usor ia doua suvite din varf si impleteste-le in doua. Apoi continua sa iei cate o suvita din stanga si cate una din dreapta pana ajungi aproape de baza gatului unde lasi o portiune de par libera. Cu parul ramas de la coada de peste continua impletitura in stilul spicului de grauinca 2-3 centimetri apoi prinde bine cu un elastec transparent si fixeaza cu agrafe.Ia cantitatea de par pe care ai lasat-o libera si prinde-o de coada impletita.Fixeaza bine astfel incat coada sa fie un pic ridicata. Urmareste cu atentie imaginile. Este foarte simplu!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.