Setari Cookie-uri

Video: Coafura Fluture pas cu pas

O coafura de mireasa spectaculoasa pe care sa o realizezi chiar tu!

Partea a doua

Aici vei invata sa construiesti practic fluturele din suvite de par impletite. Imparte codita in doua si prinde una dintre ele astfel incat sa nu te incurce cat timp lucrezi cu cealalta. Imparte din nou in doua parti, cea de sus fiind mai groasa, iar cea de jos mai subtire. Imparte suvita mai groasa in trei suvite mici pe acre sa le impletesti cu grija. Apoi ia cate o suvita subtire si continua sa impletesti pe partea exterioara la fel ca in tutorial. Vei vedea ca parul tau va incepe sa prinda forma pe parcurs ce inaintezi cu impletitul. Cand ai terminat de impletit toata suvita, ai terminat de fapt partea de sus a unei aripi de fluture.

Sper ca nu ai uitat de suvita subtire despre care ti-am spus mai devreme. Incearca sa o inserezi prin partea de jos a primei aripi de fluture si sa procedezi la fel ca mai devreme.

Dupa ce ai terminat prima aripa de fluture fixeaz-o cu fixativ si cu agrafe si treci la cea dea doua aripa. Procedura este aceeasi. Nu uita sa lasi o suvita libera pe care sa o impletesti si sa construiesti corpul si antenele fluturelui.

Citește și:

Urmareste cu atentie tutorialul si cu putina indemanare nu vei intampina greutati.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.