Setari Cookie-uri

Video: Cel mai frumos machiaj de mireasa

Acum poti sa iti realizezi singura cel mai frumos machiaj de mireasa!

Ziua nuntii se apropie si tu nu stii inca ce machiaj sa adopti? Noi iti propunem sa il realziezi chiar tu astfel incat sa il poti retusa de cate ori este nevoie pentru a ajunge la rezultatul mult dorit. In ziua nuntii trebuie sa fii de o frumusete sclipitoare, deosebita si diafana.

Rochia trebuie sa fie ca turnata, pantofii spectaculori si comozi, accesoriile delicate si pretioase, coafura in conformitate cu rochia, manichiura si pedichiura impecabile, iar machiajul cate mai simplu dar deosebit in acelasi timp.

Se poate intampla sa nu ai timp sa ajungi la salonul de infrumusetare, iar cosmeticiana ta sa fie plecata din oars chiar in ziua nuntii tale, atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea. Pentru ca nu vrei s aincerci ceva nou tocmai in ziua nuntii si pentru ca sunt sigura ca si tu poti face asta, iti arat eu cum sa iti realizezi cel mai frumos machiaj de mireasa.

Citește și:

Pentru inceput, dupa ce ai terminat cu ritualul de curatare a tenului trebuie sa aplici o crema (de preferat este sa folosesti crema ta obisnuita pentru ten).

Aplica o baza de machiaj pentru ca fondul de ten sa reziste cat mai mult si sa nu existe pericolul de ingrasare a tenului. Dupa ce ai aplicat baza de machiaj este randul fondului de ten. Iti sugerez sa aplici fondul de ten cu ajutorul unei pensule speciale pentru o mai buna aderare.

Cu siguranta ai nevoie de un anticearcan care sa lumineze zona ochilor astfel incat sa ai un look fresh si sa nu pari obosita in ciuda stresului infruntat.

Urmatorul pas este aplicarea unei pudre pulbere translucida care sa fixeze machiajul si sa absoarba excesul de sebum.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.