Setari Cookie-uri

Video: Cel mai frumos machiaj de mireasa

Acum poti sa iti realizezi singura cel mai frumos machiaj de mireasa!

Cu ajutorul unei pudre bronzante evidentiaza usor pometii si tamplele astfel incat tenul sa nu para incarcat si doar mangaiat de soare.

Acum aplica un blush de culoare roz care sa evidnetieze pometii si sa ii lumineze. Vei avea un look mult mai fresh si mai revigorant.

Apeleaza la un fard special pentru sprancene si contureaza-le astfel incat sa arate cat mai bine si s aiti incadreze fata perfect.

Pentru machiajul ochilor ne axam pe nuante de crem si maro astfel incat acesta sa arate cat mai proaspat si mai natural. Dupa ce aplicam o umbra de maro pe pleoapa continuam cu o nuanta de auriu discret in coltul interior al ochilor, iar in coltul exterior alegem o nuanta de maro ceva mai pigmentata.

In coltul sprancenei aplicam un fard iluminator pentru a da luminozitate si prospetime machiajului. Alegem un fard negru si conturam bine ochii. Peste conturul negru aplicam un tus negru.

Citește și:

Cand vine vorba despre mascara incercam sa alegem una rezistenta la apa. Cu siguranta vom avea parte de lacrimi asa ca nu vrei ca rimelul sa se intinda pe toata fata.

Genele false se splica cu grija abia dupa ce am aplicat un strat de rimel. Le fixam bine, mai aplicam un strat foarte subtire si fin de rimel si in sfarsit ajungem la ultimul pas.

Opteaza pentru un ruj roz destul de puternic, dar ai grija sa nu fie sidefat.

Acest machiaj este simplu de realizat si potrivit oricarui tip de ten.

Pentru mai multe detalii puteti viziona tutorialul de mai jos.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.