Setari Cookie-uri

Coafura de mireasa in functie de forma fetei

Atunci cand se decid asupra coafurii de mireasa, cele mai multe dintre doamne iau in calcul doar stilul rochiei. Chiar si asa, cele mai multe dintre ele aleg cocurile sofisticate sau impletiturile elegante, alegeri mai mult decat potrivite. Totusi, un alt criteriu la fel de important in aceasta decizie este forma fetei. Prin urmare, iata cum sa alegi coafura de mireasa potrivita chipului tau.

Coafuri pentru mireasa cu fata rotunda

Un astfel de chip este caracterizat de o lungime a fetei aproape egala cu latimea, maxilare rotunjite, frunte ingusta si pometi proeminenti. Primul lucru pe care trebuie sa il urmaresti in acest caz este iluzia de alungire a fetei. Pentru o mireasa cu fata rotunda, cea mai recomandata coafura poate fi complicata si eleganta in spate insa foarte simpla in fata. Daca iti doresti un coc, atunci la spate poate avea bucle, onduleuri si impletituri, in functie de stilul care te caracterizeaza pe tine insa in fata, liniile coafurii trebuie sa fie cat mai simple, fara suvite si alte artificii de imagine. In acelasi timp, tine cont de faptul ca te va avantaja o tunsoare in scari.

Coafuri pentru mireasa cu fata ovala

Daca te numeri printre doamnele care au aceasta forma a fetei, atunci cu siguranta esti o norocoasa. Aproape orice fel de coafura ti se potriveste, incepanad cu cele asimetrice, pana la cele mai complicate. Poti sa te joci cum vrei tu cu liniile si volumul pentru ca vei arata impecabil. In cazul tau, cel mai important criteriu in selectia coafurii pentru nunta este rochia de mireasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.