Coafuri pentru mireasa cu fata rotunda

Un astfel de chip este caracterizat de o lungime a fetei aproape egala cu latimea, maxilare rotunjite, frunte ingusta si pometi proeminenti. Primul lucru pe care trebuie sa il urmaresti in acest caz este iluzia de alungire a fetei. Pentru o mireasa cu fata rotunda, cea mai recomandata coafura poate fi complicata si eleganta in spate insa foarte simpla in fata. Daca iti doresti un coc, atunci la spate poate avea bucle, onduleuri si impletituri, in functie de stilul care te caracterizeaza pe tine insa in fata, liniile coafurii trebuie sa fie cat mai simple, fara suvite si alte artificii de imagine. In acelasi timp, tine cont de faptul ca te va avantaja o tunsoare in scari.

Coafuri pentru mireasa cu fata ovala

Daca te numeri printre doamnele care au aceasta forma a fetei, atunci cu siguranta esti o norocoasa. Aproape orice fel de coafura ti se potriveste, incepanad cu cele asimetrice, pana la cele mai complicate. Poti sa te joci cum vrei tu cu liniile si volumul pentru ca vei arata impecabil. In cazul tau, cel mai important criteriu in selectia coafurii pentru nunta este rochia de mireasa.

Trendurile coafurilor de mireasa pentru anul 2018

Foto Alexander Mogilevets / Shutterstock

Daca aceasta este foarte eleganta si ai o nunta formala, atunci te poti indrepta catre cocuri si impletituri sofisticate. In schimb pentru o tinuta cu un usor aer boem, atunci iti poti lasa parul liber, drept sau ondulat. Daca esti adepta impletiurilor, atunci cu siguranta nu vei gresi daca printre acestea, vei prinde cateva fire de flori naturale.

Coafuri pentru mireasa cu fata in forma de inima

O fata in forma de inima presupune o frunte mai lata si o barbie ceva mai proeminenta. Multe dintre vedetele de la Hollywood au fete in aceasta forma, cum ar fi Paris Hilton sau Reese Whiterspoon. In general, in astfel de cazuri, este de dorit ca fruntea sa fie acoperita iar coafura sa nu dea iluzia de alungire suplimentara a fetei. In general, sunt recomandate coafurile cu bucle largi retro, care sa depaseasca lungimea fetei sau coafurile care au la baza o tunsoare bob. In acelasi timp, in avantajul tau vor fi impletiturile lejere, care sa nu lipeasca parul de cap, cocurile usor dezordonate sau parul desprins, tras pe o parte.

Cea mai potrivita tunsoare in functie de forma fetei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: