Setari Cookie-uri

Coafura de mireasa in functie de forma fetei

Atunci cand se decid asupra coafurii de mireasa, cele mai multe dintre doamne iau in calcul doar stilul rochiei. Chiar si asa, cele mai multe dintre ele aleg cocurile sofisticate sau impletiturile elegante, alegeri mai mult decat potrivite. Totusi, un alt criteriu la fel de important in aceasta decizie este forma fetei. Prin urmare, iata cum sa alegi coafura de mireasa potrivita chipului tau.

Foto Alexander Mogilevets / Shutterstock

Daca aceasta este foarte eleganta si ai o nunta formala, atunci te poti indrepta catre cocuri si impletituri sofisticate. In schimb pentru o tinuta cu un usor aer boem, atunci iti poti lasa parul liber, drept sau ondulat. Daca esti adepta impletiurilor, atunci cu siguranta nu vei gresi daca printre acestea, vei prinde cateva fire de flori naturale.

Coafuri pentru mireasa cu fata in forma de inima

O fata in forma de inima presupune o frunte mai lata si o barbie ceva mai proeminenta. Multe dintre vedetele de la Hollywood au fete in aceasta forma, cum ar fi Paris Hilton sau Reese Whiterspoon. In general, in astfel de cazuri, este de dorit ca fruntea sa fie acoperita iar coafura sa nu dea iluzia de alungire suplimentara a fetei. In general, sunt recomandate coafurile cu bucle largi retro, care sa depaseasca lungimea fetei sau coafurile care au la baza o tunsoare bob. In acelasi timp, in avantajul tau vor fi impletiturile lejere, care sa nu lipeasca parul de cap, cocurile usor dezordonate sau parul desprins, tras pe o parte.

Citește și:

Coafuri de mireasa pentru fata patrata

In general, fata patrata este caracterizata de maxilare proeminente, si, uneori, fata alungita. Cel mai bun exemplu pentru a ilustra aceasta tipologie este fata celebrei actrite Salma Hayek. In acest caz, coafura care te va scoate in evidenta si se va armoniza cu chipul tau este cea cu parul desfacut, lasat sa curga liber pe umeri. Acesta poate fi ondulat sau indereptat in functie de preferintele tale si de stilul rochiei alese. Evita cocurile inalte sau coafurile cu parul tras pe spate.

Citeste mai multe despre coafura de mireasa in Revista Nunta by Carmen Ionita.


Foto prima pagina Mysak Natalia / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.