Setari Cookie-uri

Paris, mon amour!

Pana acum v-am propus numai excursii exotice, dar cred ca a venit timpul sa va spun cate ceva despre destinatii mai accesibile si aflate prin vecinatate, cum ar fi Parisul.

Pana acum v-am propus numai excursii exotice, dar cred ca a venit timpul sa va spun cate ceva despre destinatii mai accesibile si aflate prin vecinatate, cum ar fi Parisul.

Aproape sau nu, Parisul este capitala indragostitilor, “Orasul luminii si al iubirii”, dar mai ales, daca imi permiteti sa imi iau parerea in considerare, orasul in care visez de mica sa locuiesc.

Pe cat de frumos, pe atat de interesant, Parisul sfaraie de cultura si romantism, aventura si pasiune, traditie si modernism. Parisul este orasul in care marile nume ale modei se reintalnesc anual, orasul care dicteaza de secole regulile stilului si ale rafinamentului.

Sunt atat de multe lucruri pe care le poti faci in Paris, incat imi vine foarte greu sa incep. Dar cred ca ideal ar fi sa va spun ca o plimbare cu vaporul pe Sena, in amurg, sa auzi susurul apei si muzica unui acordeon pe fundal… Ce poate fi mai romantic decat atat?

Ei bine, acesta este abia inceputul. Daca aveti rau de apa, plimbarile pe malurile Senei tinandu-va de mana si admirand peisajul ca rupt dintr-o pictura de Monnet, va accelera bataile inimii si va sensibiliza chiar si cei mai duri barbati.

Sigur ca spuneti “Si in Bucuresti pot avea parte de astfel de plimbari!”. Este adevarat, dar va asigur ca nu poti compara senzatiile pe care ti le trezeste orasul iubirii cu cele ale orasului… In fine, nu are rost sa continui. Doar nu despre Bucuresti vreau eu sa va vorbesc.

Paris. Capitala romantismului, a romanticilor incurabili si nu numai, pentru ca nimic nu se compara cu shopping-ul in Capitala Internationala a Modei. E adevarat ca suna cam pompos, dar ce veti gasi in magazinele de pe acolo va lasa cu gura cascata.

Convingeti sotul sa dati o raita si prin magazine. In mod cert il vor cuceri si pe el costumele rafinate, la preturi pentru orice buzunar. Daca aveti putin noroc, puteti chiar sa prindeti marile reduceri.

Ah, da! Era sa uit. Trebuie sa impart cu voi un mic secret. Madonna si alte vedete de la Hollywood adora sa cumpere haine si accesorii de la cochetele boutique-uri de pe Champs Elizee.

Si ca tot am pomenit de Champs Elizee, nu trebuie sa ratati sub nici o forma o vizita la Turnul Eiffel. Cine stie, poate ca inspirat de romantismul locului sotul tau te va mai cere odata in casatorie. Asa cum a facut Tom Cruise cu Katie Holmes, numai ca el a inchiriat un restaurant intreg mare cat un etaj intreg. Va imaginati cum se simtea draga de Kate?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.