Setari Cookie-uri

Paris, mon amour!

Pana acum v-am propus numai excursii exotice, dar cred ca a venit timpul sa va spun cate ceva despre destinatii mai accesibile si aflate prin vecinatate, cum ar fi Parisul.

Probabil cum s-ar fi simtit oricare dintre noi daca ar fi fost ceruta de sotie intr-un restaurant luxos situat la 95 de metri inaltime!

Mmm!.. Sa recapitulam: plimbare pe Sena cu vaporul sau barca, plimbare pe malurile raului sau pe Champs Elizee, cina intr-un restaurant luxos, shopping in capitala modei. Da, acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care le puteti face.

Daca sunteti iubitori de arta, veti fi extrem de fericiti cand veti vizita “Musée National des Arts Asiatiques Guimet” (“Muzeul National Guimet al Artelor Asiatice”), sau “Centre Georges Pompidou”, cel mai mare muzeu de arta moderna din lume, “MUSEE D'HISTOIRE CONTEMPORAINE”, dar mai ales trebuie sa vizitati Muzeul Louvre, unde veti avea ocazia sa vedeti cele mai faimoase picturi din toate timpurile.

Toate aceste lucruri despre care ati citit pana acum suna frumos si te incanta, dar nu am ajuns inca la partea ce mai interesanta. Costul unei asemenea excursii poate incepe de o suta, doua de euro si poate ajunge pana la cateva mii daca te tine buzunarul.

Daca ai un spirit aventurier, scoate 200 de euro din cont, rezerva doua bilete la cea mai ieftina companie si pleaca impreuna cu iubitul sau sotul tau la Paris. Puteti sa muriti de foame doua zile, sa dormiti ghemuiti in cel mai mic pat de doua persoane, dar important este ca veti putea spune nepotilor cat de mult v-ati iubit la Paris…

Un articol de Ioana Ramona Dragus
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.