Setari Cookie-uri

Luna de miere in croaziera

Paradoxal, croazierele pot fi si ieftine. Prin ieftin intelegand mai degraba accesibil. Nu va asteptati deci sa colindati Caraibele cu 200 de euro la bordul unui transcontinental. Totusi, dincolo de preturile exorbitante, care ajung si pana la 40.000 de euro, croazierele sunt si pentru publicul larg acel segment care, in loc sa opteze pentru un sejur cu o valoare de 500 de euro prefera sa isi petreaca cateva zile la pupa unui vas cu 5 stele la bord.

Mai multe detalii gasesti aici.

O croaziera pe Dunare oferita de agentia Karpaten va va costa in jur de 400 de euro. Imbarcarea se face din Passau iar croaziera include vizitarea mai multor porturi celebre cum ar fi cel din Viena, Budapesta sau Bratislava. Mai multe detalii despre oferta aici.

Mediterana - plina de posibilitati


O croaziera pe Mediterana porneste de la pretul de 500 de euro si, in functie de traseul ales, de durata sau de confortul oferit de vasul pentru care optati, poate ajunge si la cateva mii de euro. Totusi ofertele de 500 - 700 de euro sunt destule si ... destul de tentante.
Avantajul unei astfel de optiuni este ca, in functie de traseu, vei avea ocazia sa vizitezi o multime de orase fascinante dar sa te si bucuri de tot confortul unui vas de patru sau cinci stele.

Astfel, agentia Marshal Turism promoveaza o oferta de croaziera cu plecare din Genova, Italia si cu vizitarea Napoli, Palermo, Tunis - capitala Tunisiei - , Palma de Mallorca, Barcelona, Marsilia si debarcarea inapoi in Genova. Pachetul costa aproximativ 700 de euro de persoana dar include opt nopti de cazare pe vas, pensiune completa, programe de divertisment si alte facilitati - piscina, biblioteca s.a. In pret nu sunt insa incluse biletele de avion dus intors pana la Geneva, transferurile si nici excursiile optionale sau taxele portuare. Mai multe detalii despre oferta gasiti aici.

O alta alternativa interesenta o reprezinta croaziera promovata de agentia Cool Travel denumita “Capitalele Europene”. Imbarcarea se face din Piraeus (Grecia) iar traseul include opriri in Tripoli, Libia, Civitavecchia - Italia, Monte Carlo - Monaco, Marseille - Franta; Barcelona - Spania; Cadiz - Spania, Lisabona - Portugalia; Le Havre -Paris, Harwich -Londra. Pachetul costa 569 de euro iar mai multe detalii despre oferta puteti afla de aici.

Sursa: lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe lazy:

Cele mai frumoase destinatii ale primaverii

Planeta Tokyo - II -


Restaurantul zburator sau o "masa" la inaltime
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.