Setari Cookie-uri

Luna de miere in Capitala celor trei imperii

Istanbul este orasul cu zece milioane de locuitori, orasul care se intinde pe doua continente si singurul oras al lumii care a fost capitala a trei imperii: cel Roman, Bizantin si Otoman. Chiar daca Ankara este capitala Turciei, Instanbulul reprezinta cel mai mare oras al tarii precum si unul dintre cele mai importante centre economice si administrative ale statului. Este, cu siguranta, cel mai frumos, cultural si istoric oras al tarii. Datorita influentelor atat de diferite, influente fie cu caracter religios, cultural sau istoric, Istanbulul este un oras de care iti este foarte simplu sa te indragostesti. Este o destinatie perfecta pentru Sarbatorile de Iarna, datorita climei blande si a multiplelor posbilitati de petrecere a timpului liber.

Preturi si oferte de Revelion


Istanbulul nu este o destinatie scumpa. Ofertele de Revelion sunt destul de diversificate in functie de preferintele clientului. Astfel, pentru un pachet de trei zile in perioada dintre ani veti plati in jur de 250 de euro. Masa festiva nu este inclusa insa in pret. Mai multe detalii despre aceasta oferta aici.

Cu 360 de euro va puteti achizitiona cu un pachet de 4 nopti la un hotel de patru stele in care aveti incluse transportul cu autocarul si micul dejun. Mai multe detalii gasiti aici.

Susra: lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe lazy:

Cele mai frumoase destinatii ale primaverii

Sublimul nivel superior - TOP Penthouses

Top 10 atractii ale Africii

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.