Setari Cookie-uri

Petrece luna de miere in tara eternei primaveri

Cea mai vestica tara a Europei este si una dintre cele mai putin promovate destinatii turistice internationale. Motivele ne sunt total necunoscute, dar va putem spune ca aceasta notorietatea relativ scazuta are si cateva beneficii demne de luat in seama. Chiar daca Portugalia reprezinta visul oricarui turist, aceasta tara nu are nici aglomeratia Frantei si nici preturile Angliei. Portugalia are toate atuurile unei destinatii perfecte iar prezentarea ei in aceasta perioada nu este intamplatoare: primavara este sezonul in care tara Atlanticului infloreste – atat la propriu cat si la figurat.

Portugalia nu este deloc o tara scumpa – mai ales daca ne gandim la oferta sa turistica extrem de diversificata. Daca inca nu ati ales o destinatie pentru Paste agentia Smart Tours are o oferta de trei zile la pretul de 255 de euro. Pachetul include trei nopti la un hotel de trei stele din capitala Portugaliei, transferurile, ghid local si insotitor de grup precum si intrarea la anumite obiective turistice. In pret nu este insa inclus biletul de avion. Mai multe detalii gasiti aici.

Pentru un sejur de sase zile (cinci nopti) de Paste, la un hotel de patru stele veti plati aproximativ 600 de euro daca achizitionati pachetul de la agentia Prestige Tours.

Oferta include cinci nopti de cazare la un hotel de patru stele (cu mic dejun inclus), biletele de avion dus-intors, transferurile si insotitorul de grup. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Sursa: lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe lazy:

Top 5: mall-uri internationale


Ofensiva bulgara: Vacanta de Primavara

Vacanta de Paste: alege cea mai buna varianta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.