Setari Cookie-uri

Luna de miere pe cele mai frumoase plaje ascunse ale lumii

Pentru cei mai multi dintre noi definitia vacantei perfecte include si elementele exotice ale unei plaje: nisip alb, valuri azurii si umbrele colorate. Cat de multe ar trebui sa fie aceste umbrele pentru a nu afecta perfectiunea? Pentru ca, orice s-ar spune, o vacanta minunata – mai ales daca vorbim de exotismul insulelor calde – exclude aglomeratia de orice fel.



Golful Poles, Kay, Grecia



Insula Kea, cu falezele sale abrupte si cu cele cateva vestigii antice, se afla la o zi de mers cu masina de Atena. Din cauza ca nu se afla pe nici o ruta a vaselor de croaziera, insula Kay ramane necunoscuta pentru majoritatea turistilor straini. Cei care descopera insa Golful Poles – in sud-estul coastei – sunt si cei care revin cu orice ocazie. Accesul in golf se poate face doar cu barca sau pe jos, daca faceti o plimbare de trei ore pe niste povarnisuri care va vor seca toata energia. Singurul hotel de pe insula Kea – Porto Kea Suites – are 34 de camere, o dubla putand fi inchiriata la pretul de 128 de dolari pe noapte.

Plage Blanche, Maroc


In mijlocul pustietatii – acolo este localizata plaja Alba a Marocului, unde desertul Saharei se pierde in ocean. Linia coastei masoara aproximativ 40 de kilometri – arie in care sunt in curs de constructie 28 de hoteluri de lux. Primul dintre ele isi va dechide portile in 2012 iar din acel an prognoza turistica este extrem de optimista. Pana atunci insa mai sunt patru ani de pustietate si intimitate fascinanta de care merita sa profitati.

Sursa: Lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe Lazy:

TOP - 9 destinatii de care nu ai auzit niciodata

Ce facem de 1 Mai?

Cele mai scumpe deserturi din lume

Corbu, Portita si Sfantu Gheorghe - destinatiile inedite ale Romaniei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.