Luna de miere plina de... tentatii

Luna de miere plina de... tentatii

Dubai a devenit una din cele mai cautate destinatii de vacanta. Datorita climatului subtropical, cea mai buna perioada pentru a fi vizitat este intre lunile noiembrie si martie. Insa oricand ai ajunge aici, cu siguranta vei fi surprins de locurile exotice si posibilitatile nelimitate de distractie pe care le ofera Dubai-ul.

Dubai a devenit una din cele mai cautate destinatii de vacanta. Datorita climatului subtropical, cea mai buna perioada pentru a fi vizitat este intre lunile noiembrie si martie. Insa oricand ai ajunge aici, cu siguranta vei fi surprins de locurile exotice si posibilitatile nelimitate de distractie pe care le ofera Dubai-ul. Retail jobs

Desi multi turisti ar fi tentati sa creada ca in Dubai nu exista viata de noapte ca urmare a legilor islamismului, aceasta perceptie este total eronata. Orasul este totodata un simbol al modernitatii, fiind capitala financiara a Emiratelor Arabe. Mai este cunoscut si ca "Ibiza celor bogati", iar asta spune totul celor care cunosc atmosfera din Ibiza. Dubai-ul este renumit din punct de vedere turistic, foarte multe staruri internationale din diverse domenii alegand sa isi petreaca vacantele in acest loc - de-a lungul timpului, pe-aici s-au perindat fotbalisti celebri, actori si muzicieni. Printre acestia se numara David Beckham, Martina Navratilova, Jennifer Capriati si Tiger Woods.

Dubai-ul atrage prin multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Insa dintr-un top 5 al acestora, iata ce nu ar trebui sa lipseasca:

1. Plajele din Dubai cu greu se pot compara cu cele din alte zone. Majoritatea acestora ocupa o buna parte din Jumeira Road. De fapt, vorbim despre o singura plaja care se imparte intre hoteluri si cluburi private. Spatiul dintre acestea este ocupat de plaje cu nisip fin, alb, mergand pana in apele turcoaz ale Golfului. Mai frumoasa de atat este lipsa interdictiilor pentru acces. Plajele care apartin hotelurilor si cluburilor sunt foarte bine intretinute si dispun de toate dotarile pentru satisfacerea celor mai inalte standarde. Pretul accesului aici incepe de la 10 $ si poate ajunge pana la 50 $. Vremea in luna ianuarie este optima pentru plaja, numarul turistilor fiind foarte mare, iar in perioada verii temperatura atinge si 45 - 50 de grade, existand totodata umiditate crescuta.

2. In topul atractiilor se afla si Covered Gold Souk din Deira, cea mai faimoasa piata, unde cel mai pretios metal, aurul, exista din belsug. Aici, aproape orice lucru este realizat din acest metal pretios. Preturile variaza in functie de greutatea si detaliul manufacturarii. Magazine de bijuterii pot fi gasite insa -si in mallurile din centrul orasului. Dubai-ul reprezinta una din cele mai mari piete internationale de aur si este considerat capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. Desi este extrem de scump, se pot \'negocia\' si preturi acceptabile, acesta fiind unul dintre vechile obiceiuri ale zonei.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri