Setari Cookie-uri

Luna de miere plina de... tentatii

Dubai a devenit una din cele mai cautate destinatii de vacanta. Datorita climatului subtropical, cea mai buna perioada pentru a fi vizitat este intre lunile noiembrie si martie. Insa oricand ai ajunge aici, cu siguranta vei fi surprins de locurile exotice si posibilitatile nelimitate de distractie pe care le ofera Dubai-ul.

3. Cele 250 de hoteluri din Dubai sunt cu siguranta un punct de atractie irezistibil, printre acestea numarandu-se unele dintre cele mai luxoase din lume, asa cum este Burj Al Arab-ul. Conditiile de aici au fost create pentru a satisface atat turistii cat si oamenii de afaceri sau vedetele. Hotelurile includ de asemenea si o gama larga de restaurante, baruri si magazine.

Burj Al Arab etse cel mai inalt hotel din lume. Un alt hotel renumit este Jumeirah Beach Hotel, impresionant prin design-ul modernist. Majoritatea hotelurilor se intind de-a lungul plajei Jumeirah. In plus, cele mai multe dintre ele se afla in centrul unor panorame splendide, care \'cantaresc\' mult in ochii turistilor care cauta locuri de vacanta inedite.

4. Dupa ce ai reusit sa te cazezi intr-un hotel, ai facut cateva cumparaturi si poate cateva bai de soare, e timpul sa te distrezi. Una dintre atractiile Dubaiului o reprezinta sporturile nautice. Aici De la Dubai Creek Golf si Yacht Club pana la ski nautic la Jumeira Beach, Dubai-ul este pregatit pntru toti impatimitii sporturilor acvatice, cu buzunare mai mult sau mai putin \'fertile\'. Printre activitatile care pot fi practicate se numara ski-jetul, navigatul cu ambarcatiunea, windsurfing si parapanta. De asemenea, aici se pot lua lectii de scufundare.

Citește și:

5. Night-life in Dubai. Aici posibilitatile sunt extrem de numeroase pentru a petrece nopti de neuitat. In Dubai vei gasi nenumarate cinematografe, concerte, discoteci si cluburi. Combinatia culturala intre Orientul Mijlociu si Occident iti ofera posibilitatea sa alegi ceea ce te face sa te simti implinit si relaxat. Exista totodata un numar mare de baruri si pub-uri diferentiate in principal prin specificul muzical: occidental sau oriental.

Articol de Andrei Dutulescu

Sursa: Yuppy.ro

Citeste si alte articole pe Yuppy:

Ce nu stiai despre metalele pretioase

Scandaluri sexuale cu vedete

Cei mai ravniti ochelari de soare din lume

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.