Setari Cookie-uri

Luna de miere in cele mai sexy plaje din lume

Pentru ca a venit vara si pentru ca da, tot vara, este si anotimpul indragostitilor, iata cateva plaje considerate de cei de la Concierge si nu numai de ei, cele mai hot locatii ale sezonului 2008.

Paros, Grecia

Insula Paros se afla chiar in mijlocul arhipeleagului Cicladelor. Mai putin cunoscuta de romani, Paros este o destinatie incredibila datorita falezelor spectaculoase, acoperite cu stanci de granit in forme dintre cele mai diverse. Orasul Naousa este unul dintre cele mai cunoscute de pe insula datorita vietii de noapte extrem de active. La un hotel de trei stele din Paros puteti gasi camere cu aproximativ 40 de euro pe noapte. Mai multe detalii gasiti aici.

Loreto, Mexic

Mexic a fost pentru mult timp paradisul turistilor americani.

La 700 de mile sud de San Diego exista insa o localitate putin cunoscuta chiar si pentru cei familiarizati cu peisajul turistic al acestei tari. Loreto este o mica statiune aflata in regiunea Baja in Parcul National Loreto Bay. Statunea are deschidere la marea Cortez precum si numeroase golfuri si golfulete mai putin populate de turistii obisnuiti. Locul este recunoscut pentru intimitatea si romantismul sau. In apropierea acestui mic paradis se afla resortul hotelier eco Danzante, cu camere duble ce pornesc de la pretul de 360 de dolari pe noapte cu toate mesele incluse. Mai multe despre acest eco-hotel gasiti aici.

Citește și:

Insula Pemba, Tanzania

Insula Pemba apartine, la fel ca si Zanzibarul, statului Tanzania, aflat in sud-estul continentului african. Pemba este cel mai mare producator de cuisoare din lume, dar si una dintre insulele de pe care nu ai mai pleca niciodata. Si asta pentru ca Pemba face parte din acea categorie de insule (categorie destul de restransa de altfel) ale carei plaje sunt acoperite cu un nisip fin si foarte alb. Dezvantajul acestei insule consta in accesul oarecum dificil – avantajul este insa enorm, mai ales pentru cei care viseaza la o escapada romantica – sunt foarte putini turisti care stiu de aceasta locatie si deci, care ajung in acest paradis. Detalii despre hotelul Funduu Lagoon (camere duble cu aproximativ 700 de dolari) gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.