Setari Cookie-uri

Luna de miere in cele mai sexy plaje din lume

Pentru ca a venit vara si pentru ca da, tot vara, este si anotimpul indragostitilor, iata cateva plaje considerate de cei de la Concierge si nu numai de ei, cele mai hot locatii ale sezonului 2008.

Lanzarote, Insulele Canare

Aflata la 150 de kilometri de coasta Africii, insula Lanzarote este de origine vulcanica, fapt determinant pentru peisajele cu adevarat spectaculoase cu care acest colt de paradis se poate mandri. Lanzarote apartine Spaniei, iar atmosfera este 100% latina. Multa pasiune, multe posibilitati de petrecere a timpului liber si plaje spectaculoase care iti vor taia respiratia. Hesperia Lanzarote este un hotel de pe insula care are 46 de apartamente si 169 de camere standard – preturile pornesc de la 190 de dolari pe noapte. Mai multe detalii gasiti aici.

Providencia, Caraibe

Insula Providencia apartine Columbiei si este una dintre acele destinatii in care berea este mai ieftina decat apa, linistea nu exista iar atmosfera este mereu incarcata cu note de salsa si reggae. Cu o lungime de doar cinci kilometri si cu o latime de trei, Providencia nu este mare, dar este o destinatie completa pentru cei care se multumesc cu comoditatea plajelor albe, cu marea turcoaz si cu servicii turistice impecabile. Sol Caribe Providencia este un resort hotelier care ofera camere duble la un pret aproximativ de 130 de dolari pe noapte/camera dubla. Mai multe detalii despre acest complex turistic gasiti aici.

Citește și:

Sursa: Lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe Lazy:

TOP: Vacante de vara sub 500 de euro

TOP: Unde si cu cat pe litoralul romanesc

Atentie! Capcana pentru turisti!

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.