Setari Cookie-uri

9 lucruri de verificat inainte de a pleca in luna de miere

Pentru a petrece o vacanta linistita si fara griji si surprize neplacute este bine sa te pregatesti din timp. Fiecare destinatie este unica si diferita si de accea este bine sa ne informam din timp despre specificul zonei, atractii, pericole si alte amanunte locale utile unui turist.

ATRACTII. Internetul iti ofera ocazia sa iti planifici vacanta inca de acasa. Poti astfel descoperi inainte de a pleca care sunt cele mai tari restaurante, baruri, cluburi, muzee, hoteluri si atractii turistice locale.
De asemenea tot pe internet ai ocazia sa descoperi care sunt capcanele locale si ce anume trebuie sa eviti cand ajungi la destinatie.

ISTORIA. Pentru a intelege cu adevarat o tara, un oras sau o statiune este util si interesant sa ii cunosti istoria. Daca intelegi mediul politic si istoria unei destinatii esti mai aproape de a-i intelege cultura si de a o privi si aprecia din mai multe unghiuri.

MANCAREA. Este important sa afli ce fel de mancaruri locale vei putea incerca si sa descoperi din timp daca acestea contin ingrediente la care esti alergic sau care nu iti priesc. De asemenea este important sa afli daca apa este potabila. Tentatia de a incerca bucataria locala poate duce la indigestii care pot strica o vacanta in cazul in care nu stiti ce anume mancati si cum si unde sunt preparate aceste mancaruri.

Citește și:

Sursa: Lazy.ro

Citeste si alte articole pe Lazy. Noi iti recomandam:

Top 9 companii aeriene de lux

10 activitati indraznete pentru 2009

Cele mai bune 10 gradini zoo din lume

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.