Setari Cookie-uri

Petrece luna de miere in orasul Spa-urilor

\"Perla Dunarii\", \"Orasul Spa-urilor\" sau \"Amsterdam-ul Estului\" oricum ai \'alinta\' Budapesta, capitala Ungariei se dovedeste fascinanta pentru fiecare vizitator. Impletirea elegantei si farmecului traditional cu atmosfera si efervescenta moderna, istoria, arta, cultura veche si noua, viata de noapte debordanta, specialitatile culinare unice si nu in ultimul rand Dunarea ce aduce natura in mijlocul orasului, transforma Budapesta intr-una din cele mai apreciate destinatii turistice europene.

Dintre cele mai populare alegeri cluburi in care va puteti pierde noptile merita mentionate:
A38 - este un club foarte la moda, localizat intr-un fost vas ucrainean ancorat in Buda, langa podul Petofi. In timpul verii nimic nu se compara cu ringul de dans in aer liber si racoarea brizei dunarene. Terasa este deschisa numai vara insa in sezonul rece, in sala din cala vasului vin sa mixeze o serie de DJ foarte apreciati.

Eklektika - este un restolounge care seara se recomanda un "gay and lesbian friendly bar" care pregateste de doua ori pe luna o "ladies only night" pentru doamnele care isi doresc sa danseze si sa se distreze fara a avea barbati in jurul lor.

Angel - este un bar cunoscut pentru showurile sale cu travestiti, dar in care gasesti petrecareti de si pentru toate varstele, natiile si orientarile sexuale.

Citește și:

Fat Mo`s - este un local foarte apreciat de turisti, pastrandu-si atmosfera specifica de jazz club. Pe timpul pranzului puteti manca aici cele mai bune \'fripturi americane\' din oras. Seara sunt concerte live de Jazz intre 21:00 si 23:00, cand incepe discoteca.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.