Setari Cookie-uri

Luna de miere: fiti primii care se bucura de rasaritul soarelui!

Inca secolele VIII - XII, privitul infloritului ciresilor era rezervat numai clasei aristocrate insa odata cu perioada Momoyama (1568-1600) obiceiul s-a extins in randurile intregii populatii. Astazi floarea de cires, devenita un adevarat simbol al Japoniei, este o atractie turistica deosebita pe teritoriul intregii tari. In Japonia exista peste 400 de varietati de ciresi iar acestia sunt diferiti de cei din alte tari, in sensul ca nu sunt plantati doar pentru fructe ci si sau in special pentru florile lor. Perioada de inflorire difera oarecum, incepand cu luna ianuarie in Okinawa si culminand cu o adevarata "explozie" de flori spre sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie, in special in regiunea Honshu. In Hokkaido, sakura isi atinge maximul de frumusete in luna mai, in iunie fiind sfarsitul perioadei de inflorire. Inflorirea propriu zisa dureaza insa foarte putin (doua - trei zile) si acest fapt da un plus de intensitate trairilor si emotiilor din aceasta perioada. Perioada coincide in Japonia si cu inceperea anului scolar (luna aprilie). Sakura este un motiv de bucurie pentru toata lumea si este de obicei sarbatorita prin tot felul de petreceri, fiind create chiar adevarate festivaluri cu participare foarte numeroasa.

Daca va doriti sa faceti shopping, asigurati-va ca vizitati uriasiul Mall cu numeroase magazine. Veti fi cu siguranta infometati dupa atatea activitati, asa ca indreptati-va catre restaurantul care serveste mancarea dvs preverata. Biletele sunt diferite pentru fiecare atractie .

Adresa: 1-3-61 Koraku Bunkyo-ku, Tokyo, 112-8562 Japan

Telefon : +81 3 5800 9999

Homepage : https://www.tokyo-dome.co.jp/

Foto: moso

Ueno Park

Parcul Ueno-koen este popular datorita locurilor acestuia pentru privit ciresii infloriti si este cu siguranta unul dintre cel mai aglomerat parc al tokyo-ului. Parcul este foarte faimos pentru minunatii ciresi infloriti. Fiecare?vizitator poate organiza un picnic sau o mica "petrecere" sub copacii infloriti. Este cel mai popular loc din Tokyo pentru petreceri hanami in afara casei. Ueno Park este cunoscut si pentru nenumaratele lui muzee, in special de arta.

Citește și:

Adresa : Ueno Koen Taito-ku, Tokyo, 110-0007 Japan

Telefon : +81 (0)3 3201 3331

Homepage : https://www.oldtokyo.com/uenopark.html

Foto: jpellgen


Tokyo Disneyland

Deschis in 1983, Tokyo Disneyland a fost primul parc de distractie Disney din afara Statelor Unite. Construit in jurul castelului lui Cindarella,?parcul de 80 de hectare contine 47 de atractii aflate in 7? "taramuri" diferite, care sunt World Bazaar, Adventureland, Westernland, Critter Country, Fantasyland, Toontown si Tomorrowland.

In plus, exista 53 de restaurante si 60 de magazine diferite. Peste 260 de milioane de oameni au vizitat Tokyo Disneyland dovedindu-i? popularitatea. Aici va puteti intalni cu Mikey Mouse si alte personaje Disney iubite.

Adresa : 1-1 Maihama, Urayasu-shi

Telefon : +81 (047) 354 0001, +81 (045) 683 3333

Homepage : https://www.tokyodisneyresort.co.jp/index_e.html

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.