Noaptea nuntii in Hotelul anului 2009

Noaptea nuntii in Hotelul anului 2009
Kudika
12 Februarie 2009

La inceputul secolului al XIX-lea zona era acoperita de o plantatie de citrice si abia in 1930 a fost transformat intr-un hotel de lux de catre actorul Ronald Colman si fostul senator Alvin Weingand.

Hotelul San Ysidro Ranch este situat in Muntii Santa Ynez si se intinde pe o suprafata mai mare de doua mii de metri patrati, in sudul orasului Santa Barbara.

La inceputul secolului al XIX-lea zona era acoperita de o plantatie de citrice si abia in 1930 a fost transformat intr-un hotel de lux de catre actorul Ronald Colman si fostul senator Alvin Weingand.

In scurt timp, acesta s-a transformat in destinatia preferata a celor mai cunoscuti actori de la Hollywood, reprezentand o impletire intre lux, intimidate si peisaje impresionante catre ocean.

Bob Harris: Review San Ysidro Ranch

Bob Harris, un cunoscut scriitor, a fost primul care a facut o descriere a locului pentru Forbes Traveler 400.

El a caracterizat tinuturile ca fiind de o frumusete care iti taie rasuflarea, cu gradini ce-ti fura ochii.

Din fericire, San Ysidro Ranch nu a fost afectat de incendiile de proportii care au distrus zone intinse din imprejurimi, in anul 2008.

Cladiri istorice

Majoritatea structurilor initiale ale cladirii au ramas intacte pana in ziua de azi, incluzand Hacienda, construita in 1892, locul in care oaspetii sunt primiti imediat dupa ce se cazeaza.

Cartea oaspetilor este ea insasi o parte de istorie, cea mai cunoscuta semnatura fiind cea a lui John F. Kennedy.

Printre oaspetii de prestigiu care au ales acest hotel se mai numara si Lucille Ball, Bing Crosby, Audrey Hepburn, Groucho Marx, Winston Churchill, Sinclair Lewis, Julia Roberts si Sandra Bullock.

Restaurant de renume

In 1889 a fost construita o casa din piatra, destinata stocarii productiei suplimentare de citrice.

Astazi, aceasta a fost transformata intr-un restaurant, unde bucatarul sef, John Trotta gateste feluri de mancare ce fac parte din bucataria americana contemporana, folosind legume, fructe si ierburi din productia proprie a fermei.

Plow and Angel, aflat la un etaj inferior, este de asemenea un local extrem de apreciat pentru atmosfera calda si degajata.

Sursa: YourMoney

Citeste mai multe articole din Suplimentul de lux Wall-Street:

Topul oraselor cu cei mai multi zgarie nori

Renault a prezentat modelul Clio cu facelift

Televizoarele Samsung obtin acreditarea europeana Eco-label

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri