Setari Cookie-uri

Noaptea nuntii in Hotelul anului 2009

La inceputul secolului al XIX-lea zona era acoperita de o plantatie de citrice si abia in 1930 a fost transformat intr-un hotel de lux de catre actorul Ronald Colman si fostul senator Alvin Weingand.

Astazi, aceasta a fost transformata intr-un restaurant, unde bucatarul sef, John Trotta gateste feluri de mancare ce fac parte din bucataria americana contemporana, folosind legume, fructe si ierburi din productia proprie a fermei.

Plow and Angel, aflat la un etaj inferior, este de asemenea un local extrem de apreciat pentru atmosfera calda si degajata.

Sursa: YourMoney

Citeste mai multe articole din Suplimentul de lux Wall-Street:

Topul oraselor cu cei mai multi zgarie nori

Renault a prezentat modelul Clio cu facelift

Televizoarele Samsung obtin acreditarea europeana Eco-label

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.