Setari Cookie-uri

Petrece luna de miere in viitoarele destinatii vedeta

Chiar daca destinatiile Europene asaltate de turisti au, fara indoiala, farmecul lor, de cele mai multe ori o vacanta reusita este aceea in care descoperi locuri fascinante, adevarate secrete, pastrate cu grija. Forbestraveler ne prezinta topul destinatiilor care au sanse mari sa devina viitoarele vedete ale Europei.

Numit Capitala Europeana Culturala in 2008, Liverpool va gazdui timp de un an evenimente si personalitati de top ale lumii artistice. Pentru a surprinde atmosfera stilata a orasului, va puteti caza la primul hotel-butic inaugurat in Liverpool, Hope Street, care este situat chiar in inima orasului.

Bratislava vs. Prague
Cei care nu au vizitat Praga inainte ca orasul sa fie asaltat de turisti, isi pot face o parere cu privire la ce obisnuia sa fie orasul vizitand Bratislava, capitala tarii vecine.

Orasul mentine atmosfera vremurilor de demult prin numeroase poduri ale unor vechi castele, care leaga malurile Dunarii, catedrale gotice si castele construite in stil baroc.

Situat in vecinatatea Teatrului National si a Filarmonicii din Slovacia, Radisson SAS Carlton Hotel adauga un plus de exclusivitate acestui oras, fiind amenajat intr-o cladire de referinta a Bratislavei, ce dateaza din anul 1837.

Citește și:

Napoli vs. Roma
Chiar daca Napoli a avut pentru o lunga perioada de timp o reputatie proasta in ceea ce priveste aspectul general al orasului si nivelul infractionalitatii, acesta incepe sa devina o alternative viabila pentru cei care doresc sa surprinda spiritual Italiei dar, sa evite aglomeratia de turisti din Roma.

Scena artistica locala a fost revitalizata, vechile castele in stil baroc, reamenajate, iar luna plina ce lumineaza Golful Napoli ramane una dintre cele mai romantice peisaje din Italia.

De asemenea, acesta este locul perfect in care sa gusti faimoasele specialitatile culinare italiene la restaurantul hotelului Excelsior, unul dintre cele mai luxoase locatii din Napoli.

Kiev vs. Moscova
Devenin un oras din ce in ce mai scump, capitala Rusiei se transforma intr-o destinatie accesibila doar magnatilor, preturile serviciilor indepartand numerosi turisti cu venituri medii, care au ales Kiev-ul drept destinatie.

Citește și:

Capitala Ukrainei se lauda cu o bogata mostenire culturala si un stil arhitectural ce dateaza de mai bine de 1.000 de ani, oferind astfel turistilor privelisti asemanatoare cu cele ale Moscovei, insa la preturi mult mai accesibile.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.