Setari Cookie-uri

Petrece luna de miere in viitoarele destinatii vedeta

Chiar daca destinatiile Europene asaltate de turisti au, fara indoiala, farmecul lor, de cele mai multe ori o vacanta reusita este aceea in care descoperi locuri fascinante, adevarate secrete, pastrate cu grija. Forbestraveler ne prezinta topul destinatiilor care au sanse mari sa devina viitoarele vedete ale Europei.

Fluxul mare de turisti se datoreaza, de asemenea, faptului ca autoritatile din Ucraina au diminuat restriciile referitoare la obtinerea unei vize dar, si numarului tot mai mare de hoteluri de lux, precum The Hyatt Regency, inaugurate in Kiev.

Bruges vs. Amsterdam
Cu ale sale canale serpuite, mori de vant si cladiri cu fatade in culori pastelate Bruge-ul reflecta atmosfera incantatoare a Amsterdam-ului, avand doar o parte din turistii acestui oras.

Reprezentand in vremuri de demult un veritabil punct de rascruce al vietii culturale, Bruge-ul a fost redescoperit de catre turistii englezi in secolul al XIX-lea. O capsula colorata ce prezerva armosfera medievala a Europei, Bruge-ul impresioneaza turistii prin casele “din turta dulce”, ce confera orasului un aer fantastic, de basm.

Admirati ziua operele de arta ale artistilor flamanzi, gustati din delicioasele specialitati culinare seara si innoptati la hotelul Pandhotel, o declaratie de stil in care fiecare camera este imbracata in damasc si decorata cu antichitati.

Citește și:

Sursa: Yourmoney.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.