Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Multe destinatii celebre ajung sa existe doar pentru turisti, neoglindind stilul de viata si cultura localnicilor, sau particularitatile locului. De cele mai multe ori insa, locurile incarcate de istorie si autenticitate se gasesc doar la cativa pasi distanta. Forbstraveler ne prezinta cele mai dezamagitoare destinatii ale lumii, dar si variantele cele mai bune pentru a le inlocui.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Turnul Eiffel, Paris
O companie de asigurari de viata a clasat in urma unui studiu, Turnul Eiffel in topul celor mai dezamagitoare atractitii turistice din lume.

Majoritatea turistilor aleg aceasta destinatie in luna iulie astfel ca, de cele mai multe ori, dureaza mai mult de patru ore pentru a ajunge in varful turnului.

Cu toate ca vederea este de vis, structura de fier nu mai pare atat de fascinanta de aproape.

In schimb, puteti ramane aproape de pamant pentru o plimbare de-a lungul Senei la rasaritul soarelui.

Asadar, in timp ce savurati o cafea si delicatese de patiserie frantuzesti, veti avea parte cu siguranta de o priveliste mult mai placuta a orasului.

Piramidele, Egipt
Atunci cand a vizitat piramidele, acum mai bine de un un secol si jumatate, Mark Twain a spus: “Nu-ti puteai auzi propria voce din cauza galagiei”.

Cu siguranta, lucrurile nu s-au schimbat prea mult in zilele noastre si chiar daca sunt cu adevarat impresionante, cele mai inalte constructii ale lumii pana in secolul al XIX-lea sunt dezamagitoare pentru multi turisti.

In schimb, puteti opta pentru o calatorie pe malul vestic al Nilului, pana la Valea Regilor, unde cel mai recent mormant descoperit dateaza din anul 2006.

Times Square, New York
In fiecare an, 35 milioane de turisti viziteaza Times Square din New York, ceea ce transforma piata in cea mai vizitata destinatie din Statele Unite ale Americii.

Chiar daca este mai curata datorita primarului Giuliani, iar pe 42nd Street teatrele sunt construite in stilul Disney, piata ramane in continuare paradisul magazinelor ieftine si a muzeelor de ceara.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: