Luna de miere - destinatii cu obiective originale

Studiul animalelor disparute sau care se ascund se numeste criptozoologie si a devenit o adevarata obsesie pentru pasionatii acestei stiinte, care calatoresc in lumea intreaga cu speranta de a descoperi fiinte legendare. Cele mai cunoscute sunt monstrul din Loch Ness si Big Foot din Statele Unite, insa fanii stiu ca exista multe altele in toata lume. Forbestraveler ne prezinta cele mai cunoscute destinatii bantuite de monstri din intreaga lume.

Studiul animalelor disparute sau care se ascund se numeste criptozoologie si a devenit o adevarata obsesie pentru pasionatii acestei stiinte, care calatoresc in lumea intreaga cu speranta de a descoperi fiinte legendare. Cele mai cunoscute sunt monstrul din Loch Ness si Big Foot din Statele Unite, insa fanii stiu ca exista multe altele in toata lume. Forbestraveler ne prezinta cele mai cunoscute destinatii bantuite de “monstri” din intreaga lume.

Monstrul din Loch Ness, Scotia
Chiar daca Nessie exista sau nu, orasele din jurul lacului Loch Ness si-au dezvoltat intreaga industrie a turismului pe baza monstrului despre care se zice ca ar locui in apele lacului.

Centrul Turistic pune la dispozitia vizitatorilor cele mai recente poze ale lui Nessie, dar si istoria acestui animal ciudat.

Puteti cumpara sticlute cu apa din lac sau tricouri si tacamuri cu poza creaturii.

Retail jobs

De asemenea, puteti opta pentru un tur cu barca, iar cazarea in zona satisface toate gusturile deoarece difera de la cabane mici, pana la luxul de la Loch Ness Lodge.

Jersey Devil, Pine Barrens, New Jersey
In ultimii 260 de ani, peste 2.000 de locuitori din New Jersey au raportat faptul ca au vazut “Diavolul din New Jersey”, o creatura zburatoare, bipeda.

Acest lucru a devenit chiar un motiv de mandrie in regiune, localnicii evidentiind faptul ca New York-ul nu se lauda cu o asemenea aparitie.

Desi existenta sa nu este o certitudine, se spune ca acest mic monstru locuieste in Pine Barrens, o zona impadurita din New Jersey, iar hotelul Tuscany House poate fi un bun punct de inceput pentru un tur in zona, dedicat turistilor.

Ayia Napa Sea Monster, Cyprus
Se crede ca monstrul de mare Ayia Napa traieste in zona coastei Ayia Napa din Cipru.

Cu toate acestea, dupa cum este descris, creatura pare departe de a fi un monstru in adevaratul sens al cuvantului, traducerea numelui sau fiind “monstrul prietenos”.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri