Setari Cookie-uri

Luna de miere - destinatii cu obiective originale

Studiul animalelor disparute sau care se ascund se numeste criptozoologie si a devenit o adevarata obsesie pentru pasionatii acestei stiinte, care calatoresc in lumea intreaga cu speranta de a descoperi fiinte legendare. Cele mai cunoscute sunt monstrul din Loch Ness si Big Foot din Statele Unite, insa fanii stiu ca exista multe altele in toata lume. Forbestraveler ne prezinta cele mai cunoscute destinatii bantuite de monstri din intreaga lume.

Se zice ca infatisarea sa este o combinatie intre delfin si dragon, iar faptele sale rele se limiteaza la distrugerea plaselor pentru pesti.

De asemenea, se spune ca ar avea o legatura cu monstrul de mare din mitologie, Skylla, surprins in mozaicul din Casa Lui Dionisos.

Monstrul a fost fotografiat cel mai recent in Cape Greco.

Yeti, Regiunea Muntilor Himalaia din Nepal si Tibet
Descris ca fiind o creatura imensa, asemanatoare unei maimute si acoperita cu blana foarte aspra, Yeti, numit si Abominable Snowman, a fost vazut pentru prima data in secolul al XIX-lea.

Desi oamenii de stiinta sustin ca acesta reprezinta doar o halucinatie cauzata de lipsa de oxigen din zonele inalte ale Muntilor Himalaia, nu se explica faptul ca anumite persoane declara ca l-au vazut si in zone mai joase din regiune.

"Agentia Absolute Travel ofera turistilor tururi pentru cautarea lui Yeti, care ajung la preturi de 5.000 euro/persoana, pentru zece zile.

Citește și:

Big Foot, Padurea Redwood, California
Din nordul Statelor Unite ale Americii si pana in zona de sud, dar si pe coasta nord-vestica a Oceanului Pacific, Big Foot este mai deosebit pentru ca exista oameni in diferite colturi ale continentului care sustin ca l-au vazut.

In consecinta, exista si nenumarate locuri inspirate din povestea lui, printre care se numara Sasquatch Inn, in British Columbia, Bigfoot Motel din California si Bigfoot Hostel, in León, Nicaragua.

Sursa: YourMoney

Citeste mai multe articole din Suplimentul de lux Wall-Street:

Topul oraselor cu cei mai multi zgarie nori

Renault a prezentat modelul Clio cu facelift

Televizoarele Samsung obtin acreditarea europeana Eco-label

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.