Setari Cookie-uri

5 destinatii superbe pentru luna de miere

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele speciale.

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele speciale.

Bulgaria
Albena este una dintre cele mai cautate statiuni bulgaresti de catre turistii romani. Dat fiind ca este criza, hotelierii si tour-operatorii bulgari vin in intampinarea cererii pietei si lanseaza noi oferte speciale de tipul:
- No name - Numele hotelului unde turistii vor fi repartizati va fi confirmat cu 3 zile inainte de check-in. Nu se poate solicita dinainte un anumit tip de camera sau de vedere la mare/parc.
- Activ - Numele hotelului rezervat va fi transmis cu maxim 3 zile inainte de check-in.

Pentru VITA PARK - cazarea se poate realiza in hotelul Vita Park sau Vilele Vita Park. Distributia pe camere este doar responsabilitatea receptiei hotelurilor in momentul cazarii.

Citește și:

Tarifele afisate sunt in principal pentru camerele Economy (perioada 27.08 - 10.09, camere mai mici, eventual la parter etc.); in cazul in care acestea se vor epuiza turistii pot fi repartizati si pe camere standard, doar de catre receptia hotelului, in momentul cazarii!

- Economy - Nu se poate solicita dinainte un anumit tip de camera sau de vedere la mare / parc.

Turcia
Daca vrei un sejur de vis la Marea Mediterana, Antalya este destinatia numarul 1.

Antalya este recunoscuta pentru resorturile de lux, de 5 stele cu regim de masa ultra all inclusive (hotelierii din Antalya fiind recunoscuti ca cei mai buni in ceea ce priveste all inclusive-ul), insa si hotelurile de 4 si 3 stele sunt foarte placute de turisti (in special de cei care sunt pentru prima data in Antalya).

Grecia I: Santorini
Santorini. Nici o vizita in Grecia nu este completa daca nu vizitezi aceasta faimoasa insula. Aici vei gasi faimoasele case albe construite pe varf de stanca deasupra marii, exact ca pe cartile postale, totul completat de nisipul fin si foarte inchis la culoare si minunata bucatarie traditionala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.