Setari Cookie-uri

5 destinatii superbe pentru luna de miere

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele speciale.

Oferte speciale: Pentru charterul pe Santorini cu avionul in august si septembrie 2009, va oferim oferte care incep de la 195 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Oferta speciala include plecari in luna august in fiecar joi si sambata, care are tarife ce incep de la 389 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe de aeroport la un hotell de 4* cu all inclusive. Mai multe detalii aici.

Grecia II: Insula Rhodos
Insula Rhodos este cea mai mare din arhipeleagul Dodecanez in Marea Egee. In privinta portului sau, este de mentionat faptul ca aici se afla in Antichitate Colosul din Rodos, o mare statuie din bronz, care era una dintre Cele Sapte Minuni ale Lumii.

Rhodos ofera posibilitati variate de petrecere a timpului liber: viata de noapte, sporturi, evenimente culturale, excursii de o zi la insulele invecinate, cum ar fi insula Simi. `Orasul vechi Rhodos`, unul dintre cele mai bine pastrate cetati fortificate medievale, incluse in patrimoniul UNESCO, este unul din principalele repere turistice ale insulei.

Citește și:

Oferte speciale: Pentru charterul pe Rhodos cu avionul in august 2009, va oferim tarife care incep de la 299 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Spania
Mallorca este o statiune spanionla preferata de tineri datorita vietii de noapte, insa nici nu este ocolita de oamenii mai in varsta care nu au cum sa se plictiseasca aici si nici nu au de ce sa fie suparati pe viata de aici!

Oferte speciale: Pentru charterul spre Mallorca in august 2009, se gasesc tarife reduse; pentru plecarea de pe 18 august, tarife care incep de la 431 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Sursa: Lazy

Cititi si alte articole pe Lazy. Noi va recomandam:

Destinatii exotice, pe timp de iarna

Hotelul anului 2009 in Statele Unite

Top 9 companii aeriene de lux

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.