Setari Cookie-uri

Luna de miere in Kalimera - mister si romantism

Insulele Grecesti poseda acea imbinare perfecta de mister, istorie si frumusete care ofera oricarui turist, dar mai ales pasionatilor si cunoscatorilor, posibilitatea de a pleca cu un bagaj de amintiri pentru o viata si cu sansa unei experiente desavarsite in care se incheaga in mod natural ospitalitatea grecilor, farmecul peisajelor si albastrul ametitor al marilor. E clar, chiar daca esti sau nu pasionat de faptul ca aici s-au pus bazele mai multor civilizatii si culturi, sau fascinat de legendele cu zei si muze si fiinte fantastice, sau daca esti pur si simplu unul dintre neinitiati si vrei cateva zile de relaxare, te vei bucura in mod cert la tot pasul de ramasitele uneia dintre cele mai vechi civilizatii ale lumii.

Cat despre restaurante, te vei bucura sa afli ca e unul dintre ultimele locuri de pe planeta unde nu vei intalni un McDonald`s. Asa ca, una dintre bucuriile calatoriilor fiind degustarea mancarurilor traditionale, aici nu te vei izbi de panouri cu "mic dejun englezesc", ci vei putea savura la micul dejun o cafea, la fel ca si grecii, apoi o gustare cu branza proaspata si patisserie cu spanac. O bere rece sau un ouzo dupa masa este un rasfat pe care ti-l poti permite in barurile de pe malul marii. Si ca sa ai o zi absolut desavarsita, ia o cina tarzie intr-una din fantasticele taverne - o salata, peste proaspat, un gratar...

Pentru o experienta cu adevarat Klever, te invitam in Insula Aegina. Click aici pentru oferte in AEGINA si aici pentru oferte in Grecia.

Sursa: Lazy

Cititi si alte articole pe Lazy. Noi va recomandam:

Destinatii exotice, pe timp de iarna

Citește și:

Hotelul anului 2009 in Statele Unite

Top 9 companii aeriene de lux

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.