Setari Cookie-uri

Luna de miere - destinatii ale placerilor interzise

Dincolo de criza economica, de cursul valutar, de problemele cotidiene sau mai ales din cauza lor, avem nevoie cateodata de o pauza, de o iesire din cotidian, de o nebunie care sa ne elibereze de frustrari, griji si stress. Cateodata ar trebui sa ne lasam dominati de hedonism - sa acceptam ca meritam anumite momente de rasfat in care scopul nostru principal sa fie... Placerea.

9. Macau, China

Poate nu ati ajuns acolo, insa cu siguranta ati auzit de Hotelurile Venetian, Wynn sau MGM din Las Vegas. Prea putin cunoscute sunt insa cele din Sudul Chinei: Macau este zona in care jocurile de noroc sunt legale in China. Aceasta deschidere a adus bani multi in zona si iata, orasul intra direct in topul oraselor placerilor interzise. Desi pare incredibil, Macau are incasari din jocurile de noroc de 2 ori mai mari decat Las Vegas-ul. Iar cel mai mare cazino din lume se afla aici: The Venetian Macau. In oras sunt deschise 26 de cazinouri intr-o zona de mai putin de 30 km patrati, insa se construiesc multe altele. Ca si in Las Vegas, in Macau puteti gasi pe langa Cazinouri si in Cazinouri o multitudine de femei deschise la distractii de tot felul. Desi legile prostitutiei se contrazic (se pare ca e legal sa practici prostitutia dar nu e legal sa apelezi la servicii de acest tip), la fata locului realitatea confirma prima parte... Asadar daca nu aveti noroc la jocurile din cazino, poate veti avea noroc in cluburi, baruri sau chiar pe strazile animate din Macau.
Pentru oferte in China, click aici.

Citește și:

costum de baie 8. Manama, Bahrain

Cu siguranta nu va asteptati ca unul din orasele de pe lista oraselor cel ma tolerante si "pline de pacat" sa fie in Orientul Mijlociu. Conectat direct cu Arabia Saudita printr-un drum asfaltat, Manama este un oras popular in special pentru tinerii sauditi care fug si se ascund de legile restrictive din tara lor. Aici te poti imbata, poti face 'clubbing", poti sa te distrezi alaturi de "sexul opus" si, cei mai indrazneti si mai nonconformisti pot agata si prostituate - desi prostitutia e ilegala, serviciile oferite de fete sunt disponibile peste tot (dealtfel in aceasta privinta situatia e asemanatoare si in Romania). Desi Manama este un oras musulman, mai mult de o treime din rezidentii sai sunt straini, ceea ce a modificat mentalitatile si a adus aici o cultura mult mai liberala: femeile au drept de vot inca din 2001 si deasemenea au dreptul sa conduca singure masina. Pentru multi Sauditi, apropierea de aceasta oaza de libertate este de-a dreptul irezistibila. De aceea orasul este plin si aglomerat mai ales in week-enduri. Desi nu este o destinatie preferata de europeni, am ales sa o prezentam in topul nostru pentru a va demonstra ca placerile interzise isi gasesc locul si in aceasta parte a lumii mult mai traditionalista. Si daca ajungeti aici veti descoperi ca sauditii se simt liberi si nonconformisti, ceea ce va va obliga si pe voi sa scapati de complexe si de inhibitii...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.