Setari Cookie-uri

Luna de miere - destinatii ale placerilor interzise

Dincolo de criza economica, de cursul valutar, de problemele cotidiene sau mai ales din cauza lor, avem nevoie cateodata de o pauza, de o iesire din cotidian, de o nebunie care sa ne elibereze de frustrari, griji si stress. Cateodata ar trebui sa ne lasam dominati de hedonism - sa acceptam ca meritam anumite momente de rasfat in care scopul nostru principal sa fie... Placerea.

7. New Orleans, SUA

Berea, pipele, sanii, chitarile, shot-urile fac din New Orleans un oras boem al Americii de Nord. Istoria sa plina de "pacat" dateaza inca din secolul 19 cand aici se impleteau prostitutia, muzica, mancarea frantuzeasca si hedonism. In zilele noastrem dupa ce Catrina a facut ravagii in oras, veti mai gasi inca o aroma a acelor vremi in Cartierul Francez al orasului. Aici veti gasi la tot pasul baruri de striptease, sex shop-uri si baruri care sa va satisfaca asteptarile. Fiti fara grija, dupa ce Uraganul Katrina a trecut, zona a fost reconstruite si este din nou accesibila turistilor. Prostitutia este ilegala insa isi are si istorie si prezent aici. De altfel numai aici veti auzi sau vedea reclame de tipul: "Live Sex Shows" sau "Poti spala orice fata alegi", asadar orasul este potrivit celor care nu au de gand sa fie prea cuminti. Si, pana la urma, chiar daca nu cautati neaparat asa ceva, New Orleans-ul are o atmosfera aparte. Va recomandam un film excelent pentru a intelege de ce merita sau chiar trebuie sa ajungeti acolo: "A love song for Bobby Long"...
Pentru oferte in SUA, click aici.

Citește și:

6. Moscova, Rusia

In capitala Rusiei, poate mai mult decat in Budapesta (considerata de unii drept Amsterdamul estului)veti descoperi ce anume se intampla cand o cultura si o comunitate este limitata si inchisa intr-un sistem restrictiv din care evadeaza brusc. Dupa zeci de ani de comunism si reguli impuse cu orta, libertatea echivaleaza uneori si in unele locuri cu o adevarata "nebunie". In Moscova zilelor noastre puteti gasi orice fel de club de noapte - de la cluburile de tehno, la cele de rock sau trance, pline de turisti si moscoviti deopotriva. In jurul celebrei Piete Rosii se gasesc acum o serie de baruri si cluburi de striptease in care va puteti intalni chiar viitoarea sotie... Prostitutia este ilegala, insa orice se poate cumpara cu bani. fetele se afiseaza fara retinere in cluburi si in zonele consacrate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.