Setari Cookie-uri

Top 7 destinatii de vis pentru luna de miere

Ai asteptat o buna perioada de timp luna de miere si intr-un final ai ajuns la momentul in care trebuie sa planuiesti excursia.

Da, este acea vacanta care ai asteptat-o de mult, iar acum nu stii ce loc sa alegi pentru tine si partenerul tau. Nu este un lucru usor sa alegi destinatia pentru luna de miere, dar nu trebuie sa transformi totul intr-un dezastru. Suntem aici sa te ajutam si din aceasta cauza iti propunem cateva locatii de vis pentru a avea parte de ce iti doresti, pentru a te simti mai mult decat bine in aceasta perioada magica si plina de romantism.

1 Copenhaga, Danemarca
Daca esti in cautarea unui loc luxos care iti ofera si antichitati interesante sau restaurante cu delicii traditionale, atunci trebuie sa fugi in Copenhaga. Un loc ideal pentru o luna de miere in care tot ce iti doresti este intimitate alaturi de partenenerul tau. Este un oras perfect pe care trebuie sa-l explorezi, sa-l gusti si o sa-l ajungi sa-l iubesti. O sa-ti placa in Copenhaga pentru ca iti inspira acel comfoirt care il cauti mereu intr-o zona noua. Plimbati-va prin parcurile romantice, inchiriati biciclete sau alegeti parcul de distractii Tivoli Gardens. Orice ati face, profitati de aceasta perioada magica care o traiti si nu ezitati sa faceti tot ce va doriti.

Citește și:

Sursa Foto: Shutterstock.com

2. Lucerna, Elvetia
Un loc romantic plin de peisaje de vis, arhitectura, restaurant, arta si alei special construite pentru plimbarile sub clar de clar de luna la care visezi. Daca vrei sa simti cu adevarat romantismul lunii de miere, alege acest loc. O sa simti cum esti purtat intr-o lume diferita fata de ce stiai si totul o sa semene cu o fantezie romantica devenita realitate. Tineti-va de mana si alegeti o straduta ascunsa pe care sa va plimbati pentru a va simti ca intr-o poveste tipica de dragoste.

3 Scotia
Daca vrei sa vezi castele, daca va atrag pe amandoi monumentele istorice, atunci Scotia este locul perfect pentru luna voastra de miere. Lacurile limpezi si catedrale superbe va vor atrage instant si va vor crea acea atmosfera la care visati pentru luna de miere.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.